Το Μαρούσι χθες (03/10) στην πρεμιέρα του στην Α2 Ανδρών κατάφερε να πάρει το “διπλό της αγωνιστικής” στην Ελευθερούπολη με σκορ 85-91. 

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης αυτής για το “νεοφώτιστο συγκρότημα” του Γιώργου Σκαραφίγκα, ο νεαρός αθλητής Μανώλης Χατζηδάκης μίλησε στο Basketblog.gr για τη νίκη αυτή, το χρόνο προσαρμογής του στην ομάδα, αλλά και για το μέλλον της στην κατηγορία αυτή φέτος.

Δείτε τις δηλώσεις του Μανώλη Χατζηδάκη:

-Καταφέρατε να πάρετε την πρώτη σας νίκη και μάλιστα εκτός έδρας. Πού πιστεύεις πως κρίθηκε ο αγώνας;

«Καταφέραμε και κάναμε μια μεγάλη νίκη στην έδρα μιας πολύ καλής ποιοτικά ομάδας. Η Ελευθερούπολη διαθέτει ένα πολύ δυνατό και έμπειρο ροστερ, αλλά εμείς νομίζω ήμασταν πιο έτοιμοι. Βγάλαμε ενέργεια και φτιάξαμε μια καλή διάφορα στο δεύτερο ημίχρονο και βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ που μας κράτησαν στο τέλος».

-Το Μαρούσι είναι μια ομάδα που έχει κρατήσει ίδιο το βασικό κορμό της. Εσένα πόσο γρήγορη ήταν η προσαρμογή σου στην ομάδα στην επιστροφή σου σε αυτή;

«Εγώ προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα προσαρμογής γιατί τα περισσότερα παιδιά τα γνώριζα από προπερσι. Η ομάδα ουσιαστικά είναι η ίδια, έχει την ίδια φιλοσοφία, τον ίδιο προπονητή και εμείς που ήρθαμε απλά κουμποσαμε σε αυτό το σύνολο».

-Πώς βλέπεις το μέλλον της ομάδας σου στην κατηγορία αυτή;

«Πιστεύω αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα βλέπουμε ένα παιχνίδι την φορά».