Την τρίτη της νίκη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κατάφερε να πάρει η Κηφισιά κόντρα στο Ληξούρι και να διατηρήσει αλώβητη την έδρα της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για ένα ακόμα παιχνίδι με τη φανέλα της Κηφισιάς ήταν ο Αντρέας Χατζηνικόλας. Ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε 18 πόντους και κατάφερε να οδηγήσει στη νίκη την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε.

Ο 21χρονος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Basketblog.gr και μίλησε για τη νίκη κόντρα στο Ληξούρι, τους στόχους της ομάδας αλλά και την παραμονή του στην Κηφισιά.

  • Καταρχήν συγχαρητήρια για την 3η σας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πως νιώθεις μετά από αυτή τη νίκη?

«Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιτύχαμε την τρίτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα κρατήσαμε αλώβητη την έδρα μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στο ξεκίνημά του, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ευελπιστώ η ομάδα να συνεχίσει με ανάλογες επιτυχίες στο πρωτάθλημα κρατώντας χαμηλούς τόνους και ρίχνοντας πολύ δουλειά στο γήπεδο».

  • Στο πρώτο δεκάλεπτο το Ληξούρι σας έβαλε δύσκολα και βρεθήκατε πίσω στο σκορ. Τί άλλαξε στη συνέχεια?

«Η ομάδα του Ληξουρίου εμφανίστηκε πιο έτοιμη από εμάς στα πρώτα λεπτά του αγώνα, κυρίως εκμεταλλευόμενη την αμυντική μας αδράνεια στο πρώτο δεκάλεπτο και ανανεώνοντας αρκετές επιθέσεις. Εμείς, από την πλευρά μας βελτιώσαμε αισθητά τις συγκεκριμένες αδυναμίες στο δεύτερο δεκάλεπτο και καταφέραμε να χτίσουμε μια διαφορά, βασιζόμενη στον επιθετικό μας πλουραλισμό, με την οποία κλείσαμε το ημίχρονο και την οποία καταφέραμε να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους».

  • Ποίοι είναι οι στόχοι της Κηφισιάς για τη φετινή χρονιά?

«Θεωρώ αρχικά ότι ο κύριος στόχος της ομάδας φέτος είναι να παρουσιάσει ένα πολύ όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ. Αφετέρου θα έλεγα ότι η ομάδα κοιτάει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κρατώντας παράλληλα “χαμηλό κεφάλι”. Ως νεοσύστατο σύνολο το οποίο δουλεύει σκληρά και στο οποίο υπάρχει υγεία, είμαστε βέβαιοι ότι αν ακολουθήσουμε ανάλογη πορεία στη συνέχεια θα έχουμε ένα ευοίωνο μέλλον, με όσο το δυνατόν πιο υψηλή πορεία!»

  • Από την αρχή της σεζόν πραγματοποιείς σπουδαίες εμφανίσεις και είσαι ένας εκ των πρωταγωνιστών της Κηφισιάς. Πως αισθάνεσαι γι αυτό?

«Στα πλαίσια της ομάδας όπως προανέφερα υπάρχει υγεία και διάθεση για σκληρή δουλειά. Ο coach Παπαδόπουλος μας δίνει την δυνατότητα και το επιπλέον κίνητρο να δείχνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Στην Κηφισιά νιώθω οικεία και ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μου καθώς συνδυάζονται με θετικά αποτελέσματα της ομάδας. Μακάρι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίχτες μου να επιδείξουμε αντίστοιχη διάθεση και στη συνέχεια του πρωταθλήματος η οποία να συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα»!

  • Τί σε έκανε να πεις το “ναι” και να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Κηφισιά?

«Για να είμαι ειλικρινής το καλοκαίρι που μεσολάβησε είχα προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να αναζητήσω το κάτι παραπάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό δεν επετεύχθη. Το στοιχείο που με κέρδισε ώστε να παραμείνω στην Κηφισιά ήταν η αγάπη που τρέφω για αυτή την ομάδα καθώς σε αυτή αγάπησα το άθλημα, σε αυτή ανδρώθηκα και έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές, η δύσκολη συνθήκη στην οποία βρέθηκε εξαιτίας της περσινής της πορείας και η καλή συνεννόηση και σχέση με τον coach Παπαδόπουλο.

  • Τί θα ήθελες να πεις στον κόσμο ενόψει της συνέχειας?

«Να συνεχίσουν να υποστηρίζουν με θέρμη την όλη προσπάθεια της ομάδας μέχρι τέλους γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και να γεμίζουν το γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας γιατί τους χρειαζόμαστε. Από την πλευρά μας ως παίχτες και προπονητές τους υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε τα πάντα για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι και ότι θα τους παρουσιάσουμε ένα ομοιόμορφο και αξιόλογο θέαμα..!!»