Ο Λευτέρης Χρυσός αποτέλεσε την πρώτη φετινή μετεγγραφή του Παπάγου για τη νέα σεζόν. Ο νεαρός γκαρντ πραγματοποίησε μεστή σεζόν με τη Δάφνη Δαφνίου ενώ στο παρελθόν βρέθηκε και στην Α2 αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ψυχικού και φέτος του δίνεται η δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα σεζόν για τον ίδιο. Μία σεζόν ιδιαίτερη για τον Παπάγο που μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Α2 επιστρέφει στη Β’ Εθνική με στόχο να επιστρέψει στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Ο… γιατρός, μιας και είναι φοιτητής ιατρικής δείχνει έτοιμος για την ευκαιρία που του δίνεται στην ομάδα των Βορείων Προαστίων και μιλώντας στο basketblog.gr δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη μετεγγραφή του, ενώ παράλληλα σχολίασε τους στόχους της ομάδας ενόψει και της νέας σεζόν.

·        Πώς νιώθεις που συμφώνησες με μία ιστορική ομάδα όπως ο Παπάγος;

«Τιμή μπορεί να νιώσει μονάχα κανείς όταν συμφωνεί με ένα σωματείο με τόσο μεγάλη ιστορία σε Εθνικά πρωταθλήματα! Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση από τον Παπάγο κυριάρχησε ένα αίσθημα μεγάλης ικανοποίησης αλλά και ενθουσιασμού προκειμένου να αποδείξω πως είμαι αντάξιος των προσδοκιών και των απαιτήσεων του Συλλόγου».

·        Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να απαντήσεις καταφατικά στην πρόταση του Παπάγου;

«Κυρίαρχο ρόλο στην απόφαση μου είχε η συζήτηση μου με τον Coach Κατσούνη και τους ανθρώπους της ομάδας! Ο Coach από τη μεριά του έχοντας τεράστια εμπειρία και ικανότητα να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις με συμβούλευσε αρχικά και με έπεισε στη συνέχεια, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ομολογουμένως, πως ο Παπάγος θα ήταν το Σωματείο που θα με βοηθούσε περισσότερο! Το μόνο που έχω να κάνω είναι να ανταποδώσω και εγώ με τη σειρά μου την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη αυτή αρωγή , φυσικά με πράξεις εντός των αγωνιστικών γραμμών… Εννοείται ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και η ενεργή συμμετοχή του κόσμου Αλλά και η ιστορία του Συλλόγου».

·        Ποιοι είναι οι στόχοι που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν;

«Ο στόχος είναι αρχικά να δημιουργηθεί ένα σύνολο με χημεία που να αποδίδει ένα όμορφο μπασκετικό θέαμα εντός των τεσσάρων γραμμών. Αν είμαστε υγιείς στο χέρι μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο! Sky’s the limit…»

·        Μετά από μία σεζόν στη Δάφνη Δαφνίου πιστεύεις πως έχεις την απαραίτητη εμπειρία για να ανταπεξέλθεις στους στόχους του Παπάγου;

«Η περσινή σεζόν στη Δάφνη Δαφνίου τα είχε όλα! Αήττητο ξεκίνημα, μεγάλο σερί ηττών , ανασυγκρότηση και επιστροφή στις νίκες με αίσιο τέλος και σωτηρία. Όλες αυτές οι μεταβολές, ψυχολογικές και αγωνιστικές, κατά τη διάρκεια μιας μόνο σεζόν πιστεύω με έχουν θωρακίσει με νέες εμπειρίες αλλά και ικανότητες διαχείρισης καταστάσεων, άλλοτε εύκολων και άλλοτε δυσκολότερων. Επομένως, θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο για νέες προκλήσεις με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων της νέας μου ομάδας».

·        Πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα να ανασυνταχθεί μετά από τον υποβιβασμό από την Α2 και την επιστροφή στη Β’ Εθνική;

«Κάθε ανασύνταξη προκειμένου να είναι επιτυχημένη απαιτεί άρτιο σχεδιασμό, μεράκι, θέληση και στόχους! Από τη στιγμή που οι διοικούντες της ομάδας αλλά και ο προπονητής διαθέτουν όλα τα παραπάνω , η ανασύνταξη πιστεύω δεν είναι διόλου δύσκολη! Ο κόσμος είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα , άρα θα επιστρέψουμε δυνατότεροι!»

·        Ο κόσμος του Παπάγου δηλώνει παρών κάθε χρόνο στο «Σαλούν» γεμίζοντας το κλειστό. Τι θα ήθελες να του πεις ενόψει της νέας σεζόν;

«Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως θα συμβάλλουμε τα μέγιστα ώστε να τους παρέχουμε ένα όμορφο θέαμα που να συνδυάζεται φυσικά με νίκες ώστε να απολαμβάνουν τις Κυριακές τους δίνοντάς μας δύναμη ! Ειναι αυτονόητο πως χρειαζόμαστε την υποστήριξη τους σε όλα τα παιχνίδια προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στο ανταγωνιστικό και γεμάτο ενδιαφέρον πρωτάθλημα που ξεκινά το φθινόπωρο!»