Το Παγκράτι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών κόντρα στον Αμύντα με 79-72.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών για το Παγκράτι, ο Θοδωρής Ωνάσογλου μετά και από την εκπληκτική του εμφάνιση, που σημείωσε 14 πόντους με 2 εύστοχα σουτ τριών πόντων, μίλησε στο Basketblog.gr για τη νίκη της ομάδας του, την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τα νέα δεδομένα στα γήπεδα με την πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε τις δηλώσεις του Θοδωρή Ωνάσογλου:

-Επιστροφή στις νίκες για το Παγκράτι κόντρα στον Αμύντα. Πού πιστεύεις πως κρίθηκε ο αγώνας;

«Ήταν μια νίκη που ήταν απαραίτητη για εμάς όπως και κάθε νίκη, είδικα στην έδρα μας. Προετοιμαστήκαμε πολύ σωστά όλη την εβδομάδα για αυτόν τον αγώνα και ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο ματς, καθώς ο Άμυντας είναι μια σκληρή ομάδα και προερχόταν απο μια βαριά ήττα, παρολαυτά μείναμε συγκεντρώμενοι στον αγώνα και αντιδράσαμε σωστά σε ένα κρίσιμο σημείο στο δεύτερο ημίχρονο, που έκανε την αντεπίθεσή του η ομαδα του Άμυντα και θεωρώ ότι η σωστή προετοιμασια, η συγκέντρωση μας στα κρίσιμα σημεία αλλά και η ενέργεια που βγάλαμε ήταν τα κλειδιά του αγώνα!»

-Η ομάδα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και έχει υψηλές βλέψεις για τη συνέχεια. Πώς κρίνεις εσύ το μέλλον της στη φετινή Α2;

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε ξεκινήσει με θετικό πρόσημο, παρόλο που είμαστε μια ομάδα σχεδόν καινούργια και μέρα με τη μέρα θα έχουμε περισσότερα περιθώρια βελτίωσης. Όσον αφορά τους στόχους πιστεύω είναι πολύ νωρίς και ειδικά η φετινή χρονιά λόγω συνθηκών δεν σου επιτρέπει να κοιτάς πολύ μακριά! Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε από τη μεριά μας είναι να προετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα για το επόμενο παιχνίδι που παίζουμε το επόμενο Σάββατο και να πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα για τη νίκη».

-Πραγματοποίησες μια εξαιρετική εμφάνιση το Σάββατο απέναντι στον Αμύντα. Τι είναι αυτό που σου δίνει ώθηση για τις εμφανίσεις σου;

«Καταρχήν χαίρομαι που η καλή εμφάνισή μου συνοδεύτηκε από νίκη για να έχει και αξία. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι στην ομάδα του Παγκρατίου με τη τόση ιστορία πίσω της και με τους ανθρώπους που είναι γύρω από αυτήν, αλλά και για τη συνεργασία μου με τον Coach Λιόγα, που ξέρει πως να παίρνει το 100% απο τον κάθε παίκτη και να λειτουργεί σωστά η ομάδα. Έτσι η ώθησή μου είναι όλο το περιβάλλον που συνεργάζομαι κάθε μέρα μαζί με τους συμπαίκτες μου, ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατόν!»

-Πώς είναι από την πλευρά ενός αθλητή, να αγωνίζεται σε άδειες λόγω κορονοϊού κερκίδες;

«Σίγουρα όλες οι φετινές συνθήκες είναι πολύ περίεργες και το πιο δύσκολο από όλα είναι η έλλειψη κόσμου από τα γήπεδα. Ο κόσμος δίνει περισσότερη ώθηση στον αθλητή να βγάλει ενέργεια και τον καλύτερό του εαυτό, και είναι κρίμα και για το προϊόν να μην μπορεί να δει από κοντά ο κόσμος την ομάδα που υποστηρίζει, και ειδικά όσον αφορά την ομάδα μας. Όποιος έχει ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα και τον κόσμο του Παγκρατίου ξέρει πολύ καλά πόσο λείπει. Ελπίζω αυτό σύντομα να αλλάξει και έστω και ένας μικρός αριθμός φιλάθλων με συγκεκριμένες συνθήκες και μέτρα να μπορεί να έρχεται στα γήπεδα!»