«Αγαπώ και θα έχω για πάντα στην καρδιά μου τον κόσμο του Ολυμπιακού», απάντησε ο Πέρο Άντιτς σε ερώτηση μας για την σχέση του με τον κόσμο του Ολυμπιακού, λίγες στιγμές μετά την πρόκριση της Φενέρμπαχτσε στον τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης! 

Ακόμα ο Σκοπιανός φόργουορντ/ σέντερ μίλησε για τον κόσμο των Τούρκων, αλλά και για το ομαδικό μπάσκετ. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Βασίλη Σπανούλη και στον τελικό της Κυριακής.

-Είναι η πιο σημαντική σας στιγμή για φέτος αυτή η νίκη;

 «Είναι σίγουρα σπουδαία νίκη για εμάς, παλέψαμε όλη την χρονιά για να είμαστε εδώ και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Περάσαμε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό κάτι που είναι πολύ σημαντικό μετά την αποτυχία στην Μαδρίτη και πλέον πρέπει να ξεκουραστούμε και να προπονηθούμε για να παλέψουμε στον τελικό».

– Απόψε δεν σταματήσατε τον Σέρχιο Γιουλ, αλλά καταφέρατε να κερδίσετε χωρίς να δυσκολευτείτε ιδιαίτερα;

 «Ένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Εμείς παίζουμε ομαδικό μπάσκετ και θέλουμε να κερδίζουμε με αυτό τον τρόπο».

– Ο κόσμος της Φενέρ σας βοήθησε να πάρετε την νίκη, σας έδωσε την απαιτούμενη ώθηση;

 «Απλά ρισπέκτ για αυτούς. Ήταν απίστευτοι απόψε και μακάρι να είναι ακόμα περισσότερο στον τελικό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και όλοι στην ομάδα τους περιμένουμε».

– Και τώρα για εσάς υπάρχει μόνο ο τελικός απέναντι στον Ολυμπιακό.

 «Ναι για εμένα θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαι επαγγελματίας και επειδή είμαι διψασμένος και μεγαλώνω πια θέλω ακόμα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο».

– Θέλω να μου πεις τα αισθήματα σου για τον Ολυμπιακό;

 «Όλοι τα ξέρουν, αγαπώ τον Ολυμπιακό είναι κοινό μυστικό, αλλά πλέον είμαι στην Φενέρ και θέλω όπως και οι συμπαίκτες μου την Ευρωλίγκα».

– Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε αγαπάνε και μάλλον τα αισθήματα είναι αμοιβαία, σωστά;

 «Εννοείται τους αγαπώ πολύ και εγώ, είναι οι καλύτεροι και θα τους αγαπώ και θα τους έχω στην καρδιά μου για πάντα».

– Πες μας και κάτι για τον Βασίλη Σπανούλη τον οποίο ξέρεις καλά και θα αντιμετωπίσεις την Κυριακή;

 «Τον μισώ μέχρι την Κυριακή. Είναι αδερφός μου, αλλά για δύο μέρες θα είναι εχθρός μου»!