Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το 25ο «Zagori Basketball Camp & Tournament», το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Ν.Κ. Ιωαννίνων. Με την «υπογραφή» του Νίκου Φιλίππου, επιβεβαιώθηκε το γεγονός, ότι πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ελληνικά camps, καθώς σε αυτό παρευρέθηκε μέχρι και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Κατά τη διάρκεια του, 300 παιδιά μεταξύ 5 και 16 ετών, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σπουδαίες παραστάσεις, δίπλα σε σημαίνοντα πρόσωπα του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

Ένα ακόμη πετυχήμενο Zagori Basketball Camp έφτασε στο τέλος του με highlight την παρουσία του προπονητή του Ολυμπιακού κυρίου Γιάννη Σφαιρόπουλου. Με τις βραβεύσεις των νικητών στους διαγωνισμούς, αλλά και με την απονομή των ατομικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ε.A.N.K. Ιωαννίνων το 25ο “ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT”.

Η διοργάνωση, που αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα αθλητικά camp της Ελλάδος και στην οποία συμμετείχαν 300 παιδιά ηλικίας από 5-16 ετών ολοκληρώθηκε μέσα σε απόλυτη επιτυχία με τους μικρούς φίλους να δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Οι διοργανωτές του 25ου “ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT”, που διεξήχθη για 25η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους προπονητές του camp, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τα παιδιά όλες αυτές τις μέρες με στόχο την εκμάθηση των βασικών τεχνικών αλλά και πιο εξειδικευμένων ασκήσεων, τους χορηγούς μας και συγκεκριμένα: τον μεγάλο χορηγό “ZAGORI WATER”, τον χορηγό ενδυμασίας “MASS SOTIRIADIS”, τον χορηγό εξοπλισμού “WILSON” και τις εταιρείες “COFFEE ISLAND”, “ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ”, “Π.Ε.Α.Κ.Ι.”, “ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ”, “ALEXIOS HOTEL”, “GYMNASTICS”, “ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΛΟΥΞ”, “ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΣΤΑΚΑΣ”, “NICMEDIA”, ΜΑΝΤΖΙΟΣ”, “SIGLITOS” και τους χορηγούς επικοινωνίας “SUPER-FM”, “BASKETBLOG.GR” και “BASKET247.GR”.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιάιτερα τους γονείς των αθλητών που για 25 συνεχόμενα χρόνια, μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, εκτιμώντας την αφοσίωση μας στην σωστή πνευματική και σωματική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του 24ου “ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT” στο facebook: https://www.facebook.com/zagoribasketballcamp και στο www.zagoribasketballcamp.gr<http://www.zagoribasketballcamp.gr/>

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το 2017!