Το «Th. Papachatzis Basketball Summer Camp» επιστρέφει και πάλι! Το μπασκετικό καμπ του καταξιωμένου προπονητή Θανάση Παπαχατζή θα διεξαχθεί από 6 έως 11/7 στο κλειστό γήπεδο Νέας Μάκρης «Γ. Δημητριάδης» με καλεσμένους σπουδαίους παίκτες, προπονητές, γυμναστές και ειδικούς του αθλήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

To TH. PAPACHATZIS SUMMER CAMP επιστρέφει!

Το TH. PAPACHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP επιστρέφει με όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις λόγω της πανδημίας COVID, προκειμένου να προσφέρει γνώσεις, βελτίωση, όμορφες στιγμές και εμπειρίες στα αγόρια και κορίτσια από 6 έως 18 ετών που λατρεύουν την «πορτοκαλί θεά»!

Το TH. PAPACHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Νέας Μάκρης «Γ. Δημητριάδης» και με την πολύτιμη συνεργασία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Στο camp θα διδάξουν καθημερινά ο Θανάσης Παπαχατζής, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού όταν κατέκτησε το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του, το 1996, και οι συνεργάτες του Γιάννης Παπαβασιλείου, προπονητής Κλιμακίων της ΕΣΚΑΝΑ από το 2017, και Παναγιώτης Πασχάλης, που έχει εξειδίκευση στην στοχευμένη φυσική κατάσταση αθλητών μπάσκετ.

Όπως κάθε χρόνο σπουδαίοι παίκτες, καταξιωμένοι προπονητές, γυμναστές και ειδικοί θα επισκεφθούν το TH. PAPACHATZIS SUMMER CAMP για να δώσουν χρήσιμες συμβουλές και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6947304422, 6948179929, 6945803580. Ακόμη τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως τις 20:00 στα γραφεία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.