Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Ilion Basketball Camp είναι γεγονός. Από 22 Ιουνίου μέχρι 3 Ιουλίου, σε ημέρες καθημερινές, η Ένωση Ιλίου πραγματοποιεί την εκδήλωση αυτή, διευθυνόμενη από προπονητικό τιμ πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ και διπλοματούχων προπονητών μπάσκετ. Αυτή λαμβάνει χώρα στο Β’ Κλειστό Ιλίου (Κακούρης), σε ώρες 8:30-13:30, με την ομάδα του Ιλίου πάντως να καλεί τον κόσμο της περιοχής σε δυναμικό «παρών» στο συγκεκριμένο καμπ.

Το Δελτίο Τύπου, αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές ότι ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου θα διοργανώσει το 3ο I.B. C. Το πρώτο διστακτικό αλλά σταθερό βήμα προς την κατεύθυνση διοργάνωσης camp έγινε προ διετίας, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και οδήγησε στη διοργάνωση άλλων 2 Χριστουγεννιάτικων camp καθώς και στο 2ο I.B.C.
Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός συμμετεχόντων αλλά και η φετινή ΑΝΟΔΟΣ στη Β ΕΘΝΙΚΗ οδηγεί το σύλλογό μας στην παροχή νέων πληρέστερων και ποιοτικότερων παροχών που βελτιώνονται σε κάθε μας διοργάνωση!
Έτσι ανακοινώνουμε ότι διοργανώνουμε το 3ο κατά σειρά I.B.C. ένα αμιγώς μπασκετικό camp που διευθύνεται από ένα απόλυτα εξειδικευμένο προπονητικό team πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχων προπονητών καλαθοσφαίρισης!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ έως 3 ΙΟΥΛΙΟΥ (μόνο καθημερινές)

ΓΗΠΕΔΟ Β κλειστό Ιλίου ( Κακούρης )

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΩΡΕΣ Από 08.30 έως 13.30

Η όλη διοργάνωση θα πλαισιωθεί από ένα team ειδικών, διατροφολόγου, γυμναστή, εργοφυσιολόγου, φυσικοθεραπευτή και από επισκέψεις διακεκριμένων αθλητών Α1, διαιτητών και προπονητών!
Στα περσινά παρεχόμενα είδη ένδυσης και διατροφής θα προστεθούν κι άλλα που θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση!
Θα υπάρξουν επίσης στη φετινή διοργάνωση μικρά και μεγάλα δώρα για τους συμμετέχοντες!

Πληροφορίες στον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Μπέλλα Στέργιο 69 73 79 37 98».

camp-enosi-iliou-2