Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα Αστέρα Αχαΐας εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις χριστουγεννιάτικες εορτές για να διοργανώσουν τη γιορτή της ακαδημίας μπάσκετ. Το περασμένη Σαββατοκύριακο (22-23/12) ολοκληρώθηκε το εσωτερικό τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν 75 μικροί αθλητές από τα τρία τμήματα τζούνιορ – μίνι – παμπαίδων. Οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες ορμώμενοι από τον “μαγικό κόσμο” έδωσαν στις ομάδες του τα ονόματα των κορυφαίων συλλόγων του ΝΒΑ δίνοντας άλλον… αέρα στο τουρνουά.

Κι αφού το Σάββατο διεξήχθησαν τα προκριματικά, την Κυριακή σειρά πήραν… οι τελικοί! Το “παρών”, μάλιστα, έδωσε και ο αρχηγός του Απόλλων Πατρών, Νίκος Αργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε στους λιλιπούτειους αθλητές για τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας, τις διατροφικές συνήθειες που πρέπει να ακολουθούν, αλλά και τις δυνατές προπονήσεις που πρέπει να κάνουν κάθε φορά που βρίσκονται στο γήπεδο.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και, πλέον, άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά αφού οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Αστεριών Αχαΐας έχουν γίνει… θεσμός.