Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (29/06) το Basketball FUN.damentals Camp 2013 που διοργανώθηκε στο κλειστό Νέου Ηρακλείου. Αγώνες επίδειξης, αγώνας All Star Game, βραβεύσεις για τους διακριθέντες και απονομή διπλωμάτων συνθέτουν το παζλ της τελετής λήξης του Camp, το οποίο έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς μικρούς αθλητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές του στο μπάσκετ.

Τα συνολικά 34 παιδιά που φιλοξενήθηκαν στο Camp από τις 17 Ιουνίου δούλεψαν σκληρά πάνω στο ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που είχε καταρτιστεί από τους εξειδικευμένους προπονητές, με τα παιδιά του μικρού τμήματος να… ξεχωρίζουν λόγω της αλματώδους βελτίωσής τους στο διάστημα που έδωσαν το “παρών” στο Basketball FUN.damentals Camp 2013.

Πλέον, η FUN.damentals Hellas, ετοιμάζεται να αναχωρήσει την Πέμπτη 4/7 για την Βιέννη της Αυστρίας, όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ U14 του World Sports Festival. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις νέων, στην οποία συμμετέχουν περισσότερο από δυόμιση χιλιάδες αθλητές ετησίως.

Η οικονομική κατάσταση της χώρας μας δεν επέτρεψαν σε όλα τα παιδιά που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν (καλύπτουν τα έξοδα τους) και έτσι το ρόστερ είναι μικρό- 7 αθλητές.

Ρόστερ: Τελώνης Γιώργος (Τυφών Α.Σ.), Τραγάρας Τάσος (ΟΦΗ-ΕΣΚΑ), Κυριαζής Γιώργος (Τυφών Α.Σ.), Ράπτης Κων/νος (Τυφών Α.Σ.) , Ζούρας Δημήτρης (Κ.Ο.Χολαργού), Καλλίθρακας Παναγιώτης (Κ.Ο.Χολαργού), Καλλίθρακας Νικόλαος (Κ.Ο.Χολαργού).
Προπονητής: Λαψάνης Κώστας
Βοηθός Προπονητή: Παπαδόπουλος Παράσχος

Οι νικητές των διαγωνιστικών στο μεγάλο τμήμα ήταν οι:

Διαγωνισμός Βολών: Μαυρογιώργος Κωστής (1999)
Διαγωνισμός Σουτ: Δημολίκας Γιώργος (2001)
Διαγωνισμό Ντρίμπλας: Γάγγας Γιάννης (2001)
Διαγωνισμός Scorer: Τραγάρας Τάσος (1998)
1vs1: Κατσαμάς Δημήτρης (1999)
Overall drill: Τελώνης Γιώργος (1999)
MVP διοργάνωσης: Τελώνης Γιώργος (1999)