Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο «Skills and Drills Basketball Camp». Στην Πετρούπολη, 110 παιδιά συνολικά από επτά συλλόγους, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο κορυφαίο camp του προπονητή Παναγιώτη Κακαλιά, με τη συμμετοχή σπουδαίων προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Κώστας Τσαρτσαρής ή ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Οι διοργανωτές, θέλησαν με το δικό τους τρόπο να ευχαριστήσουν γονείς και παιδιά, για την φετινή τους ανταπόκριση, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το επόμενο καλοκαίρι. Το Basketblog.gr, σας είχε δώσει τη δυνατότητα να βρεθείτε στο «Skills and Drills» με τρεις υποτροφίες, μία στην πρώτη περίοδο (20-24 Ιουνίου) και δύο για τη δεύτερη περίοδο (27/6-1/7).

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από δύο εβδομάδες με πολλές ώρες προπόνησης και φυσικά πολύ παιχνίδι το 3ο Skills and Drills basketball camp έφτασε στο τέλος του. Στα νταμάρια της Πετρούπολης 110 παιδιά από επτά συλλόγους, προπονήθηκαν πάνω στα βασικά του μπάσκετ, έπαιξαν και είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τον Γιάννη τον Καλαμπόκη, τον Ζήση τον Σαρικόπουλο, το Γιάννη τον Γκαγκαλούδη, τον Νίκο τον Γλεντή, τον Κώστα τον Κεραμιδά, τον Κώστα τον Τσαρτσαρή και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι παιδιά και γονείς έμειναν όλοι ευχαριστημένοι και από τη φετινή μας προσπάθεια. Το τεχνικό και διοικητικό επιτελείο του camp ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση και δίνουμε πάλι ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι».