Η σχολή HOOP για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στέκεται στο πλευρό του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, έχοντας ως στόχο να βοηθήσει τους συνανθρώπους, αλλά και να μάθει στους μαθητές της πως πρέπει να στηρίζουν τους ανθρώπους στις δύσκολες εποχές.

Η προσπάθεια των τελευταίων ημερών για συλλογή ρούχων και τροφίμων για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο κορυφώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην έδρα της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ, στην “Σάλα Γεννηματά“.

Εκεί όπου η μεικτή ομάδα της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ μαζί με την Αστυνομία του Δήμου Νεάπολης – Συκεών αντιμετώπισε την ομάδα του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, με τους τελευταίους να αναδεικνύονται νικητές με 102-78, σε ένα παιχνίδι που σημασία δεν είχε το σκορ.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού και Έργων του Νεάπολης – Συκεών, Αλέκος Σημιτόπουλος, ενώ παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Νεάπολης – Συκεών, Νίκος Βαρσάμης.

Το παρών στο παιχνίδι έδωσαν παιδιά και από το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο αλλά και από τα ΑΜΕΑ του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Πλέον μέσα στις επόμενες ημέρες αντιπροσωπεία της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ θα βρεθεί στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο για να προσφέρει όλα τα ρούχα και τρόφιμα που θα έχουνε μαζευτεί μέχρι εκείνη την ημέρα.