Η επιστροφή του προπονητή Δημήτρη Κυριάκου στην Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης HOOP είναι γεγονός. Ο 45χρονος κόουτς, είχε αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους από την Ακαδημία, αλλά ύστερα από τρία χρόνια είναι εκ νέου μέλος της, όπως ενημερώνει η διοίκησή της, με τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει νωρίτερα.

Αναλυτικά:

«Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ύστερα από τρία χρόνια και πάλι στην οικογένειά της τον Δημήτρη Κυριακού.

Η συμφωνία για την επιστροφή του 45άχρονου τεχνικού έγινε ουσιαστικά την ημέρα των γενεθλίων του, 27 Μαΐου, και με αυτήν θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει ό,τι είχε αφήσει κατά την αποχώρησή του για επαγγελματικούς λόγους όντας ένας από τους δημιουργούς της ΗΟΟΡ. Η εκ νέου παρουσία του Κυριακού στην ΗΟΟΡ ενισχύει το τεχνικό της επιτελείο, καθώς πρόκειται για έναν τεχνικό με πλούσια εμπειρία εντός και εκτός συνόρων σε όλες τις ηλικίες. Και ειδικά σε αυτές όπου μπαίνουν οι βάσεις της εκμάθησης του μπάσκετ όπως είναι η λογική της».