Με στόχο την βελτίωση των νεαρών αθλητών και με πυξίδα την αγάπη τους για την πορτοκαλί μπάλα ο Νέστορας Κόμματος και ο Βασίλης Μητσόπουλος σε πλήρη συνεργασία τον Γ.Σ. Νίκαιας, τη Sports Academy και την Ολύμπια Λάρισας διοργανώνουν το 1ο Basket camp & Shooting camp στο κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας.

Οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες που θα δώσουν το “παρών” θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, αλλά και να εξελιχθούν μέσω ενός προγράμματος που έχουν επιμεληθεί τόσο ο Νέστορας Κόμματος και ο Βασίλης Μητσόπουλος, όσο και οι συνεργάτες τους, Βλάντο Μαϊστρένγκο, Σάββας Αραπατσάνης, Βάιος Θεοδωρόπουλος και Γρηγόρης Γιάσαρης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά ηλικίας 5 έως 18 ετών με μοναδική προϋπόθεση… την αγάπη για το μπάσκετ και την φιλοδοξία για αγωνιστική βελτίωση.

Οι νεαροί αθλητές θα έχουν, έτσι, την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να μάθουν περισσότερα πράγματα για το αγαπημένο τους άθλημα, και φυσικά να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελεύθερό τους χρόνο κατά τη διάρκεια των δύο περιόδων του καμπ (25/06-02/07 και 09/07-21/07).