Ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά της σχολής εκμάθησης καλαθοσφαίρισης HOOP, ήταν η παρουσία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην προπόνηση του παιδικού και εφηβικού τμήματος. Ο έμπειρος τεχνικός, μέσα από την προπόνηση αλλά και την ομιλία του, με τα παιδιά της σχολής του Γιώργου Μασλαρινού, μετέφερε γνώσεις και εμπειρίες, σίγουρα πολύτιμες για κάθε νέο άνθρωπο.

Μάλιστα, ο 62χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να προτρέψει τα παιδιά να μην αμελούν τα σχολικά τους καθήκοντα και να συνεχίζουν να είναι καλοί μαθητές. Ίσως, όμως, η σημαντικότερη συμβουλή προς τους μικρούς καλαθοσφαιριστές να ήταν η “απαίτηση” του προς αυτούς, να δίνουν αγάπη σε ό, τι και αν κάνουν. “Να αγαπάτε αυτό που κάνετε αλλά και να μην αμελείτε τα μαθήματά σας και να παραμένετε καλοί μαθητές στο σχολείο σας. Ό, τι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ακόμη και την πάσα που θα δώσετε στον διπλανό σας”.

Ο “τίγρης“, όπως ήταν λογικό, ενθουσίασε τους πάντες στη σχολή με την παρουσία του και δεσμεύτηκε πως θα τους επισκεφτεί και πάλι. Άνθρωποι με εμπειρίες σαν τις δικές του, πάντα μπορούν να προσφέρουν θετικά μηνύματα και σωστή καθοδήγηση προς νεότερα άτομα που αγαπούν τον αθλητισμό και το μπάσκετ.