Στο «The Westin Resort» της Costa Navarino αναμένεται να βρεθεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας κόουτς και πρωταθλητής Ελλάδος και φιναλίστ Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, θα δώσει το δικό του «παρών» στην τρίτη «έκδοση» του Basketball Camp με την ονομασία «Papaloukas & friends», προκειμένου με τη δικήτ του σειρά να βοηθήσει στη μύηση των νεαρών αθλητών στα μυστικά του αθλήματος. Το καμπ, όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση, διεξάγεται μεταξύ 27/6 και 1/7.

Αναλυτικά:

 «Το The Westin Resort Costa Navarino με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο 3ο Basketball Camp, με την ονομασία «Papaloukas & friends», που θα φιλοξενηθεί από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στο σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes.

Ο προπονητής του πρωταθλητή Ελλάδας και φιναλίστ του Final-4 της Euroleague, Ολυμπιακού, θα λάβει μέρος στο προπονητικό camp μπάσκετ ως guest star προσφέροντας στα παιδιά (7-17 ετών) που θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα τη μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσουν, να λάβουν συμβουλές και να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση ενός εκ των κορυφαίων προπονητών της Ελλάδας και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη στιγμή που κλήθηκε να αναλάβει τον Ολυμπιακό, επέβαλε τη φιλοσοφία του, βελτίωσε σημαντικά την αμυντική λειτουργία της ομάδας και χωρίς αμφιβολία έβαλε την υπογραφή του στον τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών Ελλάδος. Γεγονός που αναγνωρίζεται από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι τονίζουν ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνετέλεσε τα μέγιστα στην εφετινή επιτυχία τους!

Το 3ο Basketball Camp, που θα διεξαχθεί με την ονομασία «Papaloukas & Friends» και θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, είναι ξεχωριστό, καθώς  φιλοξενείται σε ιδανικό περιβάλλον, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν την αναψυχή στο υψηλότερο επίπεδό της και το μπάσκετ, τόσο για τα παιδιά στο πρωινό πρόγραμμα όσο και για τους ενήλικες τις απογευματινές ώρες στο «Fantasy Basketball Camp».

Καινοτόμο και πρωτοποριακό, εκτός από το άρτια και επιστημονικά δομημένο προπονητικό πρόγραμμά του,  το «Papaloukas & Friends» θα δώσει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε ταλέντα του αθλήματος και παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ να προπονηθούν με τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους δασκάλους προκειμένου να βελτιώσουν την τεχνική τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης και εξέλιξης, αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ.

Στο σύγχρονο κλειστό. προδιαγραφών FIBA. γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes,  ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρής Παπαλουκάς, μαζί με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο και πολλούς άλλους guest stars, θα μυήσουν στα «μυστικά» του αθλήματος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών.

Το πρόγραμμα του Camp, μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά, έχουν σχεδιάσει και εφαρμόζουν σε τέσσερις σταθμούς προπόνησης, οι Θανάσης Γιαπλές (πρωταθλητής Κατάρ 2015 με την Αλ Ραγιάν), Σταύρος Μυκονιάτης (assistant προπονητής στο Ρέθυμνο Creta Kings) και Βασίλης Μητσόπουλος (γυμναστής της Αλ Ραγιάν και παλαιότερα πολλών ομάδων της Α1).

Το «Fantasy Basketball Camp», που απευθύνεται στους ενήλικες, θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες ημέρες και προσκαλεί τους μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους του μπάσκετ να προπονηθούν και να ζήσουν τη δική τους μοναδική μπασκετική εμπειρία, δίπλα στα διαχρονικά είδωλα τους.

Το πρόγραμμα του «Fantasy Basketball Camp» θα περιλαμβάνει:
– ομιλία του Θοδωρή Παπαλουκά (γύρω από την ομαδικότητα, την αυτοπειθαρχία, την ανάληψη ευθύνης και τη σωστή προετοιμασία πριν από έναν αγώνα)
– ομιλία έμπειρου γυμναστή (ελληνικής ομάδας Α1 κατηγορίας) πάνω σε θέματα διατροφής, υγείας και σωστής εκγύμνασης
– συμβουλές βελτίωσης ατομικής τεχνικής από καταξιωμένους προπονητές (Α1 κατηγορίας), τόσο γενικά όσο και σε ατομικά θέματα που θα ζητήσει ο συμμετέχων ενήλικος (π.χ. ντρίμπλα, σουτ)
– σύντομη ανάλυση DVD με την παρουσίαση βασικών στοιχείων scouting για την προετοιμασία ενός αγώνα
– διαγωνισμό δεξιοτήτων για την αξιολόγηση των συμμετεχόντων πριν από τη διεξαγωγή ενός mini draft για την επιλογή ομάδων
– αγωνιστικό διπλό με τη συμμετοχή των παρόντων (εν ενεργεία και βετεράνων) αθλητών
– αυτόγραφα και προσωπική φωτογράφηση με τους παρόντες αθλητές & προπονητές,
– αναμνηστικό T-shirt και πολλά άλλα

Όσοι επιλέξουν το  The Westin Resort Costa Navarino, ή το The Romanos, a Luxury Collection Resort για τις διακοπές τους, είναι βέβαιο ότι θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία καθώς τα απογεύματα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι του αθλήματος θα μπορούν, σε ανοιχτό πρόγραμμα, να παίξουν μπάσκετ με τους superstars που θα συγκεντρωθούν στο κορυφαίο Resort της Μεσογείου.

Video με στιγμιότυπα και φωτογραφίες από το δύο προηγούμενα χρόνια του basketball camp στο The Westin Resort Costa Navarino:
https://www.youtube.com/watch?v=Vcx2jPkmDNE

Για περισσότερες πληροφορίες
Navarino Dunes, Costa Navarino. Τηλ.: 27230-97.000
και στις ιστοσελίδες
www.westincostanavarino.com και
www.romanoscostanavarino.com

Σχετικά με το The Westin Resort Costa Navarino
Το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί ένα από τα δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων του resort complex που λειτουργεί η Starwood Hotels and Resorts στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, το διεθνή, τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στη Μεσόγειο.  Με θέα στους αμμόλοφους της Dunes Beach και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, τα 445 δωμάτια και σουίτες του The Westin Resort Costa Navarino, εμπνευσμένα από  παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, ξεπροβάλλουν μέσα από τη φύση και δημιουργούν ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας. Έχοντας ψηφιστεί ως «Ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός» στη Μεσόγειο, μεταξύ των Ευρωπαϊκών Starwood Hotels & Resorts, το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις καθώς προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά όπως aqua park με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά, πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο αλλά και δύο ειδικά κέντρα απασχόλησης και φροντίδας για τα παιδιά, το Cocoon και το SandCastle.   Στο Navarino Dunes βρίσκεται επίσης, το The Romanos, a Luxury Collection Resort, το signature γήπεδο golf, The  Dunes Course, το 4.000 τ.μ. Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στη δεύτερη περιοχή της Costa Navarino, στο Navarino Bay, βρίσκεται το δεύτερο signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Westin Resort  Costa Navarino, παρακαλούμε επισκεφθείτε  τον ιστότοπο www.westincostanavarino.com, ή ακολουθήστε μας  στο Twitter.

Για περισσότερες πληροφορίες Ίλια Γαβριελάτου  / Public Relations Manager, Starwood Hotels Costa Navarino T: +30 211 0160 114
M:+30 6975 86 9400 E: [email protected]

Σχετικά με την Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort, Costa Navarino», το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.
www.costanavarino.com/gr
Mπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφικό υλικό μέσω του website, www.costanavarino.gr στην ενότητα Downloads/Press, χρησιμοποιώντας τον κωδικό nestor.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΤΕΜΕS

Μαρίνα Παπατσώνη
Marketing & Business Development Director
E: [email protected]
T: 210 949 0013
F: 210 949 0218

Βάλια Βανέζη
Senior PR & Media Relations Manager
E: [email protected]
T: 210 949 0152
F: 210 949 0218»