Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το All Star Game του τουρνουά «Rethymno Basketball», το οποίο φιλοξενήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη». Πλήθος παιδιών και κόσμου συνέρρευσαν στο κλειστό για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τη γιορτή των μικρών μαθητών. Η διοργάνωση περιελάμβανε το αγωνιστικό μέρος με τη συμμετοχή επίλεκτων μαθητών από δεκατέσσερα δημοτικά σχολεία της κρητικής πόλης, ενώ ο «Αγορίνος» και η παρέα του ανέλαβαν το ψυχαγωγικό κομμάτι.

«Κάνουμε την τελετή λήξης του σχολικού πρωταθλήματος που διοργανώνει το «Rethymno Assist». Ήταν μικρό σε διάρκεια, αλλά πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Του χρόνου ευελπιστούμε να έχει περισσότερες συμμετοχές, ενώ θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, γιατί θα το ξεκινήσουμε από το Σεπτέμβριο. Πιστεύω να πέρασαν πολύ καλά οι μικροί μαθητές. Το βλέπω στα μάτια τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν να επιτευχθεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια, το δήμο που ήταν πάντα δίπλα μας, όλους τους εθελοντές, τα στελέχη, τους εργαζόμενους της ομάδας και τους εθελοντές γυμναστές από τα δημοτικά σχολεία, οι οποίοι δούλεψαν εθελοντικά από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, τη ΦΑΓΕ junior, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τα νερά Ρούβας για την πολύτιμη βοήθεια τους», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης.

Με ανακοίνωσή της: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τη ΦΑΓΕ junior, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τα νερά Ρούβας για την πολύτιμη βοήθειά τους».