Το Zagori Basketball Camp αποτελεί έναν καλοκαιρινό θεσμό του μπάσκετ, μιας και κάθε χρόνο παιδιά από όλη την Ελλάδα δίνουν το παρόν στα Ιωάννινα, προκειμένου να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος από τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους ανθρώπους του μπάσκετ.

Στο φετινό Zagori Basketball Camp το παρόν θα δώσει και ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης, μαζί με τον αδερφό του, Αντώνη Μάντζαρη, παίκτη του Ψυχικού και προπονητή του Έσπερου. Μάλιστα, στο φετινό camp θα συμμετάσχει και η ακαδημία των δύο αδερφών, Peristeri Basketball Academy (PBA), η οποία θα δώσει και φιλικούς αγώνες.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο 28ο Zagori Basketball Camp

Την Τέταρτη 19 Ιουνίου στις 12:00 θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο Zagori Basketball Camp τον Πλέι μέικερ της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού και δις Πρωταθλητής Ευρώπης με τους ερυθρόλευκους, Βαγγέλη Μάντζαρη, τον όποιο μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον συναντησουν,να τον ανακρίνουν και να συναγωνιστούν μαζί του.

Μαζί του και για όλη τη διάρκεια του Camp θα βρίσκεται ο παίκτης τους Ψυχικού και πρώην αρχηγός του Περιστεριού Αντώνης Μαντζαρης μαζί με την ακαδημία τους, Peristeri Basketball Academy (PBA) Peristeri Basketball Academy η όποια στα πλαίσια της συμμετοχής της στο Camp θα δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια.

Σας περιμένουμε όλους