Με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να προστίθεται στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας, συμμετέχοντας κι αυτό στην προπόνηση και εκγύμναση των παιδιών και με μότο “Το μπάσκετ αλλιώς”, άνοιξε η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής σεζόν για την Greek Basketball Academy. Η πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 έγινε στο γήπεδο της ΕΚΟ, στον Εύοσμο και αφορούσε τις ηλικίες mini και παιδικό. 

Η GBA άλλωστε είναι πλέον σωματείο με το όνομα “Ελληνική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης”. Αυτό σημαίνει ότι έχει προχωρήσει ήδη στη δημιουργία τμημάτων και πιο συγκεκριμένα προπαιδικού και mini που αφορά τόσο τα παιδιά που συμμετείχαν πέρυσι στις προπονήσεις όσο και τα παιδιά που επιθυμούν να ενταχθούν φέτος στις ομάδες.  

Η GBA διαθέτει μια εξαιρετική προπονητική ομάδα που αποτελείται από τους Δημήτρη Νικολαΐδη, Χρήστο Μαγκώτσιο, Ιωσήφ Νικολαϊδη, Γιώργο Κυριαζή, Κλεόβουλο Ταϊτζόγλου, Νίκο Χατζηβρέττα και Λάζαρο Παπαδόπουλο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η GBA θα λειτουργήσει τη νέα σεζόν δυτικά στο γήπεδο της ΕΚΟ, στον Εύοσμο και ανατολικά στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας. 

Επίσης οι προπονήσεις για τα παιδιά της Ακαδημίας θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 16:30 για το γήπεδο της ΕΚΟ, και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 12:15 μ.μ. για το γήπεδο Μίκρας. Όπως και πέρυσι, οι Ακαδημίες θα προπονούνται 3 φορές την εβδομάδα, και οι προπονήσεις θα διαρκέσουν μέχρι την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, δηλαδή τον Ιούνιο του 2014.

Για τα παιδιά που θα συμμετέχουν φέτος στις προπονήσεις της GBA έχουν εξασφαλιστεί οι εξής παροχές:

. Προπονητική στολή (double face)
. Σάκος πλάτης (εύχρηστο και για το σχολείο)
. Δωρεάν νερά σε κάθε προπόνηση
. Ιατρική ασφάλιση ατυχήματος για όλους τους αθλητές
. Εκπτωτική κάρτα μέλους για όλες σας τις αγορές στα καταστήματα αθλητικών
ειδών NESPO και πολλές εκπλήξεις ακόμα..

Συμπαραστάτες των προσπαθειών της GBA μέσω χορηγικών προγραμμάτων για τη σεζόν 2013-2014 είναι οι εταιρείες SPITZE, ΖΑΓΟΡΙ και WILSON.

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της GBA:  www.gbacademy.gr αλλά και στην επίσημη σελίδα της στο facebook:  facebook.com/gbacademy.gr.