Ο Γιάννης Μπουρούσης βρέθηκε 5ο Triple Crown Basketball Summer Camp όπου μίλησε στους μικρούς αθλητές και τους έδωσε τις συμβουλές του. “Καταρχάς είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ, όταν ξεκίνησα να παίζω αντίπαλος με τους προπονητές σας ένιωθα ένα δέος διότι τους είχα πρώτα δει μόνο στην τηλεόραση. Είμαι ένα παιδί από την επαρχία και είχα την τύχη οι προπονητές μου να με ξεχωρίσουν και να με βοηθήσουν να κάνω το παραπάνω βήμα ύστερα από πολλή δουλειά. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι και φέτος ανάμεσα σας” είπε ο διεθνής σέντερ.

Σε ερώτηση για την Εθνική ομάδα δήλωσε: “Στόχος μας είναι να κυνηγήσουμε το μετάλλιο. Η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές, ο κόσμος το ίδιο και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε σε αυτή την εποχή να δώσουμε χαρά στους Έλληνες”.

Για τον Σέρτζιο Σκαριόλο: “Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, πολύ καλός άνθρωπος και με τιμάει που με επέλεξε να συνεργαστούμε στην Αρμάνι Μιλάνο”.

Για τον ποιον θεωρεί καλύτερο παίκτη εκ των Σπανούλη και Διαμαντίδη: “Εμένα αυτό που μου αρέσει είναι να παίζω Pick n Roll και με τους δύο”.

Τον λόγο πήρε ο Ευθύμης Ρεντζιάς που δήλωσε: “Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη που ενώ βρίσκεται σε διακοπές, αφιέρωσε το χρόνο του για να μας επισκεφθεί στην Triple Crown. Σε κάθε πρόσκληση μας είναι εδώ και τον τιμάει ιδιαιτέρως το γεγονός αυτό. Είναι κρίμα που το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει τον Γιάννη, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ και να επιλέξει τον καλύτερο σταθμό για την καριέρα του”.