Ο Χρήστος Μυριούνης ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις με τη Νικόπολη Πρέβεζας και λίγο πριν την έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, ετοιμάζεται για ένα νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα.

Ο έμπειρος προπονητής ξεκινά ατομικές προπονήσεις για παιδιά ηλικίας από 7 ετών έως ενήλικες αθλητές που επιζητούν την ατομική βελτίωση. Ο Ηπειρώτης προπονητής στοχεύει στην βελτίωση των χαρακτηριστικών των παιδιών και των αθλητών που θα βρεθούν στο πρόγραμμα του, με το κλειστό της Πρέβεζας να ανοίγει τις πόρτες του στις 10 Ιουνίου για 8 εβδομάδες.

Ο κόουτς θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook να καλέσει τον κόσμο της Ηπείρου να δώσει το παρόν σε αυτό το project, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Μετά τις 10 Ιουνίου θα ξεκινήσουν εδώ στην Πρέβεζα και στο κλειστό γυμναστήριο οι ατομικές προπονήσεις που θα γίνουν υπό την επίβλεψη μου σε οσα παιδιά επιθυμούν να βελτιωθούν μέσα από ένα πολύ εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης μπάσκετ 8 εβδομάδων! 
Το πρότζεκτ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 χρόνων έως ενήλικες παίκτες που επιθυμούν να βελτιώσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους στο παρκέ!!!
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΔΑΚ Πρέβεζας κάθε Δευτέρα-Τετάρτη – Παρασκευή και οι ώρες θα είναι τα πρωινά από 10.00 εως 13.00 και θα διαρκέσει 8 σχεδόν εβδομάδες…Περισσότερες Πληροφορίες και ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΘΈΣΕΩΝ στο  6985080132…
Υ. Γ. Περιορισμενες συμμετοχές γιατι τα γκρουπ προπονήσεων θα είναι μικρά σε αριθμό 5-6 ατόμων το πολύ και απευθύνεται σε παιδιά από Πρέβεζα – Αρτα και γύρω περιοχές κοντά στην πόλη μας.