Της Σοφίας Ράμμου
03/01/2012 (20:23)

Οι Παπανικολάου, Σλούκας, Μάντζαρης και Κατσίβελης, οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν κοντά στα παιδιά στο 1st Olympiacos Christmas basketball camp και όχι μόνο τους συμβούλευσαν, αλλά τους έδειξαν και κάποιες βασικές κινήσεις.
“Είναι σημαντικό να ακούτε τους προπονητές σας και να κάνετε αυτό που σας λένε” είπε ο Κώστας Σλούκας, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου συμπλήρωσε “είναι σημαντικό το μπάσκετ, αλλά πιο σημαντικά είναι τα μαθήματά σας. Εδώ να ακούτε τους προπονητές σας, αλλά και στο σπίτι τους γονείς σας. Αυτοί θα σας βοηθήσουν σε κάθε σας βήμα, σε όλη σας τη ζωή“.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σημείωσε πως “είναι σημαντικό να έχουμε την υγεία μας και το ξέρω καλά καθώς είμαι τραυματίας. Είμαστε τυχεροί που ακολουθούμε επαγγελματικά αυτό που αγαπάμε και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς. Χρειάζεται πολλή δουλειά, σοβαρή δουλειά και να ακούτε τους προπονητές σας”.

Τελευταίος μίλησε ο Δημήτρης Κατσίβελης που συμβούλεψε τα παιδιά λέγοντας “αν αγαπάτε αυτό που κάνετε γιατί έτσι θα πάτε μπροστά, αλλά δεν θα πρέπει να παραλείψετε και τα μαθήματά σας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά“.