Στην ανακοίνωση του το Zagori Basketball Camp θέλησε να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο φετινό camp μαζί με τις ομάδες τους, τον Γιάννη Μπουρούση που βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών και όσους βοήθησαν ώστε και φέτος να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα για το επιτυχημένο και ιστορικότερο camp.

Τα παιδιά μετά το τέλος του φετινού camp έλαβαν τα διπλώματα από την παρουσία τους. Παράλληλα, όλοι έδωσαν ραντεβού για το 27ο camp το επόμενο καλοκαίρι στα Ιωάννινα.

Αναλυτικά:

Ένα ακόμη πετυχήμενο Zagori Basketball Camp πέρασε στην ιστορία με αξιοσημείωτη τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, αλλά και με highlight την παρουσία του αρχηγού της Εθνικής Γιάννη Μπουρούση.

Κατά τη διάρκεια του camp έλαβε χώρα και τουρνουά αποσυμπίεσης και ταυτόχρονα προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά από τις μικρές ομάδες 6 ομάδων. Συγκεκριμένα, εκτός των ομάδων του ΑΓΣΙ, συμμετείχαν ο ΠΑΟΚ με 2 ομάδες (2002/2003), ο Προμηθέας Πατρών με 3 ομάδες (2002/2003/2004), το Αγρίνιο με 1 ομάδα (2002/2003), η Κέρκυρα με 2 ομάδες (2002/2003) και ο Πρωτέας Γρεβενών με 1 ομάδα (2002/2003).

Το camp ολοκληρώθηκε με την απονομή των ατομικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση, που αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα αθλητικά camp της Ελλάδος και στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 300 παιδιά ηλικίας από 5-16 ετών ολοκληρώθηκε μέσα σε απόλυτη επιτυχία με τους μικρούς φίλους να δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Οι διοργανωτές του 26ου “ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT”, που διεξήχθη για 26η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους προπονητές του camp, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τα παιδιά όλες αυτές τις μέρες με στόχο την εκμάθηση των βασικών τεχνικών αλλά και πιο εξειδικευμένων ασκήσεων, τους χορηγούς μας και συγκεκριμένα: τον μεγάλο χορηγό “ZAGORI WATER”, τον χορηγό ενδυμασίας “ATHLOS”, τον χορηγό εξοπλισμού “WILSON”, την εταιρεία “BROTHERS IN LAW” και τις εταιρείες “COFFEE ISLAND”, “ΔΩΔΩΝΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ”, “Π.Ε.Α.Κ.Ι.”,  “ALEXIOS HOTEL”, “GYMNASTICS”, “ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΛΟΥΞ”,  “NICMEDIA”,  “SIGLITOS”, τον media partner “IOANNINA BASKET” και τους χορηγούς επικοινωνίας “SUPER-FM”, “BASKETBLOG.GR” και “BASKET247.GR”.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητών που για 26 συνεχόμενα χρόνια, μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, εκτιμώντας την αφοσίωση μας στην σωστή πνευματική και σωματική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.