Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα παιδιά και το προπονητικό team της Triple Crown τον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού στο 6ο Triple Crown Basketball Summer Camp.

H επίσκεψη του στο 6ο Triple Crown Basketball Summe rCamp πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11-07-2014).

Ο θηριώδης σέντερ αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, δέχθηκε ερωτήσεις από τους νεαρούς αθλητές και φωτογραφήθηκε μαζί τους δηλώνοντας:

«Χαίρομαι πολύ που βλέπω τόσα παιδιά, μέσα Ιουλίου να βρίσκονται σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ αντί να είναι στις παραλίες. Είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτείτε αυτό το χρόνο για να προπονηθείτε αλλά και να βελτιωθείτε. Μέσα στη χρονιά σίγουρα θα έχετε χρόνο για προπόνηση αλλά θα πρέπει  να βρείτε την ισορροπία μεταξύ προπόνησης και μαθημάτων γιατί ο πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να είναι το σχολείο και η πρόοδος σας».

Στην συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των νεαρών αθλητών:

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το τι ομάδα είναι δήλωσε: « Είμαι Ολυμπιακός, ήταν η ομάδα που υποστήριζα από μικρός».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά το τι προτιμάει να κάνει να αμύνεται ή να επιτίθεται απάντησε: «Και τα δύο δεν τα διαχωρίζω είναι 50-50».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το ποιος είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει και ποια ομάδα απάντησε: «Νομίζω ο Ιαν Βουγιούκας και από τις ομάδες που αντιμετώπισα ο Παναθηναϊκός».

Σε ερώτηση που δέχτηκε από έναν οχτάχρονο αθλητή, αν όταν μεγαλώσει ο ίδιος θα τον πληρώνουν για να παίζει απάντησε : «Εγώ στην ηλικία σου με τους φίλους μου το μόνο που κάναμε ήταν να σκεφτόμαστε πως θα παίξουμε περισσότερο, πως θα σκοράρουμε ένα καλάθι και πως θα ξεγλιστρήσουμε για να πάμε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες του παιδικού και του ανδρικού στη Νίκαια. Ήταν το χόμπι μας και το αγαπούσαμε. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Αν είναι το όνειρα σας να γίνετε επαγγελματίες αθλητές αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δουλέψετε σκληρά και να μην σκέφτεστε τα συμβόλαια και τα χρήματα».

Αφού ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις το λόγο πήρε ο Γιάννης Κτιστάκης δηλώνοντας: «Είναι μεγάλη μας τιμή και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Βασίλη που ήρθε να μας επισκεφθεί και ξέρω πως ήρθε κατευθείαν μετά την προπόνηση και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του.»