Μετά από 21 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα, το “ΖΑΓΟΡΙ” Basketball Camp έχει εξελιχθεί σε… θεσμό. Έχοντας φιλοξενήσει χιλιάδες νεαρούς μπασκετμπολίστες κατάφερε να θεωρείται ένα από τα καλύτερα μπασκετικά καμπ του καλοκαιριού. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το “παρών” θα δώσουν παγκοσμίου φήμης παίκτες, με τους Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι μόνο δύο από αυτούς που στο παρελθόν παρευρέθηκαν στο καμπ.

Από κοντά και σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι προπονητές, με τους Γιάννη Ιωαννίδη, Λευτέρη Σούμποτιτς, Γιάννη Σφαιρόπουλο, Κώστα Μίσσα, Λευτέρη Κακιούση, Γιώργο Καλαφατάκη και Βλάντο Τζούροβιτς να έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες με τις γνώσεις τους γύρω από την “πορτοκαλί” μπάλα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6 έως 16 ετών ανεξαρτήτως του αν αγωνίζονται σε κάποια ομάδα ή όχι. Έτσι, κι αλλιώς η αγάπη για το μπάσκετ δεν περιορίζεται σε συλλόγους…

Ένα από τα… δυνατά χαρτιά του “ΖΑΓΟΡΙ” Basketball Camp είναι το 3 on 3 tournament λαμβάνει χώρα καθ’ όλη την διάρκεια του καμπ. Συμμετέχουν όλοι οι αθλητές/αθλήτριες του 21oυ “ΖΑΓΟΡΙ” Basketball Camp χωρισμένοι κατά ηλικία, φύλο και δεξιότητα. Οι νικητές κατά κατηγορία λαμβάνουν δώρα και έπαθλα.

Μαζί θα διεξαχθεί και το 5 on 5 kids tournament. Είναι το τουρνουά του 21 “ΖΑΓΟΡΙ” Basketball Camp που φιλοξενεί ομάδες παίδων, κορασίδων και mini. Στο 5 on 5 kids tournament έχουν συμμετάσχει ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα (Άρης Θεσσαλονίκη, Έσπερος Πάτρας, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Νικόπολη Πρέβεζας, Κερκυραϊκός, ΦΑΙΚΑΣ, Αγρίνιο κ.α.)

Επικοινωνία: 20-24 Ιουνίου 2012, Ιωάννινα
τηλ. 6944732324 – 6945327002 – 6944526552

www.ioanninabbc.gr