Το τουρνουά 3on3 που διοργάνωσε η Greek Basketball Academy, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 5.000 κόσμος πέρασε καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας  από το Ποσειδώνιο, 750 ομάδες συμμετείχαν στο τουρνουά και συνολικά 3.500 άτομα έπαιξαν μπάσκετ στα γήπεδα που φιλοξενήθηκε η διοργάνωση αλλά και στις μικρές μπασκέτες που στήθηκαν για τους μικρούς σε ηλικία αθλητές.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία εκτός από τους αγώνες 3on3, να πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς βολών και τρίποντων με δεκάδες δώρα.

Το πρωί του Σαββάτου οι “Νέβμα” έπαιξαν μπάσκετ με την ομάδα της GBA που αποτελούταν μεταξύ άλλων από τους Κώστα Χαραλαμπίδη και Νίκο Χατζηβρέττα ενώ αργότερα αγωνίστηκαν και κόντρα στους θαυμαστές τους. Τα μέλη του γνωστού συγκροτήματος υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους.

Το απόγευμα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, εκ των ιδρυτών της Ακαδημίας, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους αθλητές και τον κόσμο που γέμισε το Ποσειδώνιο. Μαζί με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τον Νίκο
Χατζηβρέττα αντιμετώπισαν τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα“.

Στο Ποσειδώνιο βρέθηκαν ακόμη οι παίκτες του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Νίκος Καλλές, ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Δημήτρης Βεργίνης, ο Γιώργος Αποστολίδης του Ηλυσιακού.