Την συνεργασία του με τους Αχιλλέα Δεμέναγα και Γιώργο Δήμο ανακοίνωσε η Ακαδημία Triple Crown Basketball.

Αναλυτικά:

H Triple Crown Basketball ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον κ. Αχιλλέα Δεμέναγα καθώς και με τον κ. Γιώργο Δήμο, ομοσπονδιακό προπονητή στην ηλικία των παμπαίδων.

Ο κ. Δεμέναγας διαθέτοντας πλούσια εμπειρία στα τμήματα υποδομής αναλαμβάνει παράλληλα και τον ρόλο του Διευθυντή της Ακαδημίας, με στόχο την θετική και μακροχρόνια επιρροή στους αθλητές, στις οικογένειές τους και στους ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα. Επιδίωξη της ακαδημίας είναι με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου και καταξιωμένου προπονητικού team, η παραγωγή αθλητών αλλά και υγιών φιλάθλων. Απώτερος στόχος είναι να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία της ακαδημίας στην Ελλάδα και με νέες συνεργασίες, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές της να κυνηγήσουν τα όνειρα τους!

Το προπονητικό team συμπληρώνει ο κ. Γιάννης Φασουλόπουλος ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του για τρίτη συνεχή χρονιά. Ο κ. Νίκος Παππάς αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου και θα είναι υπεύθυνος για την διεύθυνση στρατηγικού σχεδιασμού του Σωματείου.

Είναι εξαιρετική τιμή για την Triple Crown Basketball και χαρά η πορεία των  προπονητών μας Γιώργου Λιμνιάτη, Νίκου Παππά και Διαμαντή Παναγιωτόπουλου οι οποίοι ανέλαβαν θέσεις ευθύνης σε σπουδαίες ομάδες (ΑΕΝΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ), όντας οι ίδιοι το καλύτερο παράδειγμα για τους νεαρούς αθλητές μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Τα βιογραφικά των προπονητών μας μπορείτε να τα βρείτε στο νέο μας site: http://www.triplecrown.gr/coach.php

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Θεοδόσιος Νέτσης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

crown

Triple Crown Basketball Club

TEL: +30 210 6195709

FAX:+30 210 6195709

MOB:+30 697 3350166

www.triplecrown.gr