Στην ιστορία πέρασε το 28ο Zagori Basketball Camp, με τα Ιωάννινα να μετατρέπονται για τέσσερις ημέρες σε μία μεγάλη μπασκετική πόλη με παιδιά που είχαν την ευκαιρία να μυηθούν από τους κορυφαίους του αθλήματος και να ζήσουν μεγάλες εμπειρίες.

Περισσότερα από 200 παιδιά έδωσαν το παρόν στο φετινό Zagori Basketball Camp, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος, Γιάννη Μπουρούση και τον γκαρντ της Εθνικής και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μάντζαρη

Οι άνθρωποι του Zagori Basketball Camp θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν για την φετινή επιτυχία, η οποία αποτυπώνεται στο ρεκόρ συμμετοχών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η μεγαλύτερη μπασκετική διοργάνωση της Δυτικής Ελλάδας έριξε για 28η χρονιά την αυλαία.Το ‘28th zagori basketball camp and tournament’ για μία ακόμη φορά συγκέντρωσε τα βλέμματα ολόκληρης της μπασκετικής Ελλάδας για την ποιότητα και την οργάνωση του.

Το σημαντικό γεγονός της φετινής διοργάνωσης αποτελεί το ρεκόρ συμμετοχών των ομάδων στο καθιερωμένο τουρνουά του camp.18 ήταν οι ομάδες με 220 περίπου αθλητές από όλη την Ελλάδα που ήλθαν στα Γιάννενα. Συκεκριμένα συμμετείχαν:

Π.Α.Ο.Κ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Β.Α, Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Β.Α.Ο., Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ με αρκετά ηλικιακά τμήματα η κάθε μία και φυσικά όλες οι ομάδες του Α.Γ.Σ.Ι..

Έδωσαν συνολικά 36 παιγνίδια στα δύο γήπεδα που υποστήριξαν το event (E.A.N.K.I. και Νέο Κλειστό).Οι αγώνες κάλυψαν όλο το ηλικιακό φάσμα (ΕφηβικόΠαιδικό-Μίνι-Προμίνι).Στα τουρνουά συμμετείχαν, προσκεκλημένοι από τον Α.Γ.Σ.Ι.,και ηλικιακά τμήματα από τις ομάδες της πόλης (IBC,ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,ΠΑΣ).

Την διοργάνωση λάμπρυναν με την παρουσία τους :

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ.

Ο διεθνής play maker του Ολυμπιακού ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ.

Η ταυτόχρονη παρουσίαση τους ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τα 250 παιδιά του camp που είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί τους επιλέγοντας μια από τις ομάδες των δύο παικτών!

Με την ευκαιρία της λήξης των εργασιών του 28th zagori basketball camp and tournament το τμήμα μπάσκετ του Α.Γ.Σ.Ι. ευχαριστεί θερμά:

Tους γονείς που εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη φορά τα παιδιά τους στους προπονητές του camp.

Το σύνολο των ομάδων που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά με την πεποίθηση ότι θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές μας.

Τον μεγάλο χορηγό μας ΝΕΡΟ ‘ΖΑΓΟΡΙ’ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ κ Νίκο Χήτο, η αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του οποίου έχουν συντελέσει τα μέγιστα ώστε το ‘zagori basketball camp’ να έχει εξελιχθεί ραγδαία και να βρίσκεται στην κορυφή της αναγνωρισιμότητας Πανελληνίως!

Την εταιρεία ‘coffee island’και τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο.

Την ‘HALL OF BRANDS’και τον κ. Νίκο Σιόντη.

Την αρτοποιεία ‘ΕΞΑΡΧΟΣ’ και τον κ. Σπύρο Έξαρχο.

Το ‘HOTEL ALEXIOS’ και τον κ. Αλέξιο Ντόκο.

Το κοσμηματοπωλείο ‘ΚΟΥΤΗΣ’ και τον κ. Βασίλη Χατζή.

Τα στεγνοκαθαριστήρια ‘ΚΑΣΟΛΑΣ’ και τον κ. Κώστα Κασόλα.

Τους χορηγούς επικοινωνίας ‘nicmedia’,’basketblog’ και ‘super fm’.

Τις επιτροπές Διοίκησης του ‘Π.Ε.Α.Κ.Ι.’ και του ‘ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ’.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 29ο!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!