Το Zagori Basketball Camp & Tournament αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα camps στην Ελλάδα με τη συμμετοχή πολλών παιδιών που εξελίχθηκαν στη συνέχεια σε παίκτες μεγάλους βεληνεκούς εντός και εκτός συνόρων. Και το φετινό καλοκαίρι όμως, για 26η σεζόν το Zagori Basketball Camp & Tournament κατάφερε να πείσει τα παιδιά, τα οποία ήρθαν μαζικά στο κλειστό των Ιωαννίνων, φτάνοντας τον αριθμό των 300 παιδιών.

Το παρόν στο φετινό event έδωσε και ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος ήταν ο επίσημος καλεσμένος του camp. Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο κινεζικό πρωτάθλημα, μοιράστηκε με τους μικρούς του φίλους τα μυστικά του μπάσκετ και αναφέρθηκε σε όλες τις εμπειρίες που έχει ζήσει, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 2005.

Χορηγός και το φετινού camp που διεξήχθη στα μέσα Ιουνίου ήταν το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, το οποίο βοήθησε ενεργά ώστε να υπάρχει μία ακόμα κοιτίδα αθλητισμού στην ελληνική κοινωνία, ενώ όλοι, έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι και το επόμενο Zagori Basketball Camp & Tournament, το οποίο θα είναι το 27ο πλέον της ιστορίας του.