Και την φετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ διοργανώνει το καλοκαιρινό του καμπ στο Κλειστό της Πυλαίας. Κύριος υπεύθυνος του προγράμματος και βασικός προπονητής θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ και υπεύθυνος του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program, Νίκος Σταυρόπουλος. Το καμπ αυτό θα διεξαχθεί σε τρεις περιόδους, με την πρώτη να αφορά παιδιά γεννημένα από το 2003 κι έπειτα, ενώ οι άλλες δύο αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το PAOK Sports Arena θα υποδεχθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του το καλοκαιρινό camp μπάσκετ, το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015. Το ανανεωμένο ΠΑΟΚ Summer Basketball Camp 2015 θα λειτουργήσει σε τρεις περιόδους, με την υπογραφή του Νίκου Σταυρόπουλου, τη συμμετοχή έμπειρων προπονητών και σε ένα πρόγραμμα που στόχο θα έχει την εκμάθηση του μπάσκετ, σε συνδυασμό με τη διασκέδαση των νέων παιδιών.

Η 1η περίοδος (Fun Fun Fun Camp) ξεκινά τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 20 Ιουνίου και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2003 και μικρότερα. Η συγκεκριμένα εβδομάδα είναι σχεδιασμένη για αθλητές-τριες που είναι καινούριοι στο παιχνίδι και θέλουν να δουλέψουν σε βασικές δεξιότητες της καλαθοσφαίρισης.

Η 2η περίοδος (Magic Camp) ξεκινά τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Ιουνίου και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας. Τα τεστ και οι μετρήσεις από τις εφαρμοσμένες επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στο Magic Basketball Camp βοηθούν πολύ τους αθλητές του camp στην αξιολόγησή τους στις βασικές δεξιότητες. Οι αθλητές-τριες του camp παίρνουν ατομικά έντυπα αξιολόγησης από το Νίκο Σταυρόπουλο με φωτογραφίες, σημειώσεις και παρατηρήσεις για τα λάθη τους στις βασικές δεξιότητες από ειδικό πρόγραμμα υπολογιστή. Ατομικά προγράμματα τα οποία εστιάζονται στην ταχύτητα και αλτική ικανότητα. Πέρασμα από φωτοκύτταρα και μετρήσεις της ταχύτητας με μπάλα, άλματα στο Ergo Group και μετρήσεις της αλτικής ικανότητας.

Η 3η περίοδος (Magic Camp) ξεκινά τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 3 Ιουλίου και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας. Η έμφαση είναι πάντα στις βασικές λεπτομέρειες και η διδασκαλία εξαρτάται από το επίπεδο των campers. Οι αθλητές-τριες συμμετέχουν σε ένα εντατικό πρόγραμμα σκληρής δουλειάς τα πρωινά κάτω από την καθοδήγηση του Νίκου Σταυρόπουλου και του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program.

Για τη συμμετοχή στο ΠΑΟΚ Summer Basketball Camp 2015 και στο εντατικό καλοκαιρινό πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, επικοινωνία στα τηλ. 69756016445 και 697284234, αλλά και στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program (www.paokbc-academies.gr), όπου υπάρχει δυνατότητα και ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης εγγραφής».