Το Basketblog προσφέρει στα παιδιά! Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε δωρεάν υποτροφίες στα καλύτερα μπασκετικά camps της Ελλάδας!

Ο καιρός της ευκαιρίας για τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, να επιχειρήσουν να βελτιωθούν, ή ακόμη και να αναδειχθούν, έχει φτάσει. Η εποχή των camps ξεκινά και το Basketblog.gr, συμμετέχοντας επίσης σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική διαδικασία, δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες μας, να συμμετάσχουν στα καλύτερα μπασκετικά camps της Ελλάδας, μέσω από σχετικές υποτροφίες.

Η αρχή, χρονικά, γίνεται στο camp «Sklis And Drills». Ένα πλήρες πρόγραμμα για βελτίωση των μελλοντικών «αστέρων» των ελληνικών παρκέ, με στόχο την ανάπτυξη όχι μόνο των πιο βασικών, αλλά και πιο εξειδικευμένων χαρακτηριστικών με βάση το υπάρχον ταλέντο τους, φέροντας τη «σφραγίδα» του πολύπειρου προπονητή, Παναγιώτη Κακαλιά. Μέσα από το Basketblog.gr, υπάρχει η δυνατότητα για τρεις υποτροφίες, μία στην πρώτη περίοδο (20-24 Ιουνίου) και δύο για τη δεύτερη περίοδο (27/6-1/7).

Στην ίδια ακριβώς περίοδο, θα διεξαχθεί και το camp του ΓΑΟ Κουκουβαούνων. Ο Γιώργος Κουκλάκης, θα είναι εκείνος που στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα περιμένει παιδιά 8-16 ετών, προκειμένου να τα μυήσει επίσης στα μυστικά του αθλήματος και το Basketblog.gr, σας προσφέρει δύο υποτροφίες για να μπορέσετε να βρεθείτε υπό τις οδηγίες του πρώην «άσσου» της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ηρακλείου.

Ακολουθεί στις 21 Ιουνίου το «Zagori Basketball Camp», με τις εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων να φιλοξενούν την 25η «έκδοση» ενός από τα πιο επιτυχημένα μπασκετικά camps της χώρας και τον Νίκο Φιλίππου να βάζει τη δική του «υπογραφή». Για το camp αυτό, το Basketblog.gr προσφέρει 2 υποτροφίες στους αναγνώστες μας, που περιλαμβάνουν, δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του camp, και δωρεάν χορήγηση της στολής του camp (shorts, t-shirt).

Η δράση του Basketblog.gr δε θα σταματήσει ασφαλώς εδώ, καθώς τις επόμενες μέρες, θα υπάρξουν και νέα κορυφαία camps που θα σας δώσουν μια σπουδαία λίστα επιλογών.

Όποιος ενδιαφέρεται να λάβει μέρος, μπορεί να στείλει το όνομα του camp, την περίοδο που θέλει να συμμετάσχει και τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο) στο [email protected], για να διεκδικήσει μια θέση στα camp που θα προσφέρουν υποτροφίες!