Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τουρνουά που διεξάγεται με τη συμβολή δύο μεγάλων σχολών του ευρωπαϊκού μπάσκετ, δίνει το δικό του «παρών», για τη μύηση των νεότερων παικτών του αθλήματος στα μυστικά του, από ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Το Greece-Serbia Basketball Camp είναι γεγονός, με τους νεαρούς που θα επιθυμήσουν να συμμετάσχουν να οφείλουν να προετοιμαστούν άμεσα να… αφήσουν τις σχολικές τους τσάντες. Κι αυτό, διότι ξεκινά στο ΟΑΚΑ αμέσως μετά τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου, αν και μπροστά τους θα βρουν ένα άλλο «σχολείο».

Οι συμπατριώτες μας Νίκος Χατζής και Φώτης Ζέρβας, θα συμβάλουν για άλλη μία φορά στο έργο της Σερβικής Ακαδημίας, η οποία θα προσπαθήσει να αναδείξει το ελληνικό μπασκετικό ταλέντο, με εκπροσώπους τους Dorde Jovicic και Danial Jahic. Η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα της εταιρείας Orfeas & Corivos, διαθέτει δύο περιόδους (15-20/6 και 22-27/7), ενώ αφορά παιδιά ηλικίας 10-15 ετών.

Παρακάτω, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις εγγραφές, το πρόγραμμα και τις παροχές του εν λόγω camp. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6973400390 και 6979352086, καθώς και στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook, την https://www.facebook.com/greeceserbiacamp?fref=ts.

greece-serbia-basketball-camp-2015-program

greece-serbia-basketball-camp-2015-coaches

Ο Νίκος Χατζής, παράλληλα, θέλησε να δηλώσει τα εξής, σε επικοινωνία του με το Basketblog.gr: «Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι πραγματοποιείται ξανά η συγκεκριμένη διοργάνωση. Αποτελεί χαρά μου να συνεργάζομαι και πάλι με τα συγκεκριμένα άτομα, ενώ ευχή μου είναι το camp αυτό να γίνει ένας θεσμός στην χώρα μας. Είναι πολύ σημαντικό, οι νεότεροι παίκτες να γνωρίζουν τα μυστικά του αθλήματος από πολύ νωρίς και αυτή είναι ακριβώς η αποστολή μας. Είμαι αισιόδοξος, πως θα κάνουμε και πράξη τη συγκεκριμένη επιθυμία μας».

xatzis-jovicic-camp