Το 3ο καλοκαιρινό του καμπ από 17 μέχρι 28 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις των κλειστών γυμναστηρίων Μ. Μουρούτσος, Υμηττού και 3ου Γυμνασίου του δήμου Δάφνης – Υμηττού διοργανώνει φέτος ο Αμύντας. Το παρών στο καμπ αναμένεται να δώσουν και οι Φάνης Κουμπούρας και Γιάννης Καλαμπόκη που θα μεταδώσουν κάποιες από τις γνώσεις τους στους νεαρούς αθλητές.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει…
“Ο ΑΟ Αμύντας διοργανώνει το 3ο καλοκαιρινό του καμπ από 17 μέχρι 28 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις των κλειστών γυμναστηρίων Μ. Μουρούτσος, Υμηττού και 3ου Γυμνασίου του δήμου Δάφνης – Υμηττού. Το Summer camp θα αποτελείται από 2 περιόδους που η κάθε μία θα είναι διάρκειας δύο εβδομάδων. Οι αθλητές θα είναι χωρισμένοι σε δύο ηλικιακά γκρουπ: το 1ο γκρουπ θα έχει παιδιά γεννημένα από το 2008 μέχρι το 2002 ενώ το 2ο γκρουπ θα αποτελείται από αθλητές γεννημένους από το 2001 μέχρι το 1994.

Υπεύθυνος οργάνωσης του προπονητικού προγράμματος θα είναι ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου coach Θωμάς Καραμπέτσιος.

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο την βελτίωση των νεαρών αθλητών μας στη βασική τεχνική και τις ατομικές επιθετικές ενέργειες . Παράλληλα θα υπάρχει συνεργασία με το προπονητικό γκρουπ Chatzichristos Training του Κώστα Χατζηχρήστου για την εφαρμογή του Performance 22, ενός αποτελεσματικού προγράμματος φυσικής προετοιμασίας των νεαρών αθλητών του γκρουπ 13-19 ετών που θα συμμετάσχουν στο καμπ. Η τεχνική και η φυσική προετοιμασία των νεαρών αθλητών μας μέσα από το summer camp αποτελεί μονόδρομο για το σύλλογό μας που στηρίζει την παρουσία του στις υψηλές εθνικές κατηγορίες χρησιμοποιώντας αθλητές από τις υποδομές του. Για να το καταφέρουμε αυτό σχεδιάζουμε & εφαρμόζουμε προπονητικά προγράμματα και δράσιει στοχεύοντας να έχουμε τους αθλητές μας σε υψηλό επίπεδο προπονητικής εγρήγορσης για τη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς.

Εκτός από την βασική τεχνική και την φυσική προετοιμασία στο καμπ θα διδάσκουν καθημερινά ο αθλητής του Κολλοσού Ρόδου στην Α1 και αθλητής των εθνικών ομάδων (παίδων-εφήβων-νέων, νικητής αργυρού, χάλκινου και χρυσού μεταλλείων πανανευρωπαικών και μεσογειακών αγώνων, καθηγητής ΦΑ) Φάνης Κουμπούρας και ο Άκης Καλαιντζάκης πρώην αθλητής των μικρών εθνικών ομάδων, καθηγητής φυσικής αγωγής & προπονητής στο Κρανίδι.

Στο καμπ του Αμύντα θα διδάξει επίσης ο Γιάννης Καλαμπόκης αθλητής της εθνικής ομάδας που αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια σε Νέους Παλατιανής, Παλαιό Φάληρο, Ολυμπιακό,( με τον οποίο αγωνίστηκε και στην Ευρωλίγκα), στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ και το 2007 πήγε στον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε επίσης στην Ευρωλίγκα και συνεχίζει τη σεζόν 2009-2010, έπειτα από ένα διάλειμμα δύο αγώνων που μετείχε με την Μπενετόν Τρεβίζο στα πλέι-οφ του ιταλικού πρωταθλήματος το Μάιο του 2009. Το 2009, σε ηλικία 31 ετών, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα, με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2009.

Παράλληλα θα μας επισκέπτονται καθημερινά αθλητές και προπονητές υψηλού επιπέδου από την Α1 και την Α2 οι οποίοι θα δουλεύουν με τους αθλητές μας και θα τους μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος.

Οι προπονητές του συλλόγου μας που θα δουλέψουν με τα παιδιά θα είναι η Coach Ειρήνη Μπαρμπάνη, ο coach Παναγιώτης Σαλίχος και ο coach Τάσος Πομόνης και θα πλαισιωθούν και από άλλους αξιόλογους προπονητές.

Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου Κος Θωμάς Καραμπέτσιος που έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής ανδρικών ομάδων σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα, τμημάτων υποδομής, σχολικών αθλητικών προγραμμάτων καθώς και 1st Assistasnt Coach της κολλεγιακής ομάδας ανδρών PURDUE NC, IN, USA στην Division 2 καi Ιntern Αssistant Coach στο VALPARAISO UNIVERSITY, IN, USA, Division 1, Horizon League.

Ο κος Καραμπέτσιος είναι διδακτορικός φοιτητής του τoμέα Διοίκησης και Οργάνωσης Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτοχος διπλώματος Master of Science in Sport Administration & Management, Valparaiso University,IN και κάτοχος BSc του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Aθλητισμού από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πολυετή εμπειρία σε διοργάνωση και καθοδήγηση αθλητικών καμπ και άλλων αθλητικών δράσεων σε Ελλάδα και ΗΠΑ και ηγείται του αθλητικού προγράμματος Future All Stars Basketball Academy στον Αμύντα εδώ και 5 χρόνια.

Σημαντικό κομμάτι, ειδικά στο πρόγραμμα του 1ου γκρουπ, θα έχουν τα συναγωνιστικά παιχνίδια και τα διαγωνιστικά προκειμένου να υπαρχει το στοιχείο της ψυχαγωγίας, του συναγωνισμού αλλά και της μάθησης μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση που είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τον οποίο τα παιδιά έρχονται κοντά μας. Στο πρόγραμμά μα ς έχουμε διαγωνιστικά τριπόντων, ελεύθερων βολών, σουτ, λέι απ, 1Χ1, 3Χ3 και φυσικά θα υπάρχουν δώρα για όλους τους νικητές.

Κάθε αθλητής που εγγράφεται στο καμπ θα παίρνει ένα t-shirt, θα του παρέχεται ημιδιατροφή και δίπλωμα συμμετοχής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Υπέυθυνος προγράμματος:
κος Θωμάς Καραμπέτσιος M Sc
Tηλ: 6955481474
E-mail: [email protected]
www.amyntas.gr
Γραμματείες του συλλόγου (καθημερινά 6-8 μμ)
1. ΜΕΝΑΙΜΕΝΗΣ 4 ΥΜΗΤΤΟΣ
2107610339 Κα Αγάθη Χαρπαλή
2. ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΧ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ
2109701945 Κα Μαντώ Ντάνου”.