Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, οργάνωσαν για τη διάρκεια των γιορτών οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για τα παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και διασκεδαστικούς διαγωνισμούς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το πρόγραμμα:

“Αγαπητοί γονείς

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η ακαδημία μας κατά τη διάρκεια των εορτών θα ακολουθήσει ειδικό εορταστικό πρόγραμμα, το όποιο σας παραθέτουμε παρακάτω. Η συμμέτοχη  όλων των αθλητών είναι υποχρεωτική σε όλες τις εκδηλώσεις, αν παρόλα αυτά, για κάποιο σημαντικό λόγο, κάποιος αθλητής, -τρια δεν μπορέσει να συμμετέχει σε κάποια εκδήλωση, θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των εκδηλώσεων.

22-23-24/12  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Α.Σ. ΠΥΛΑΙΑΣ.

22-23-24/12  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΘΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

27-28/12       ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (Δ.Α.Κ.)
(συμμετέχουν όλοι μας οι αθλητές, χωρισμένοι σε ομάδες)

29/12/2012   ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  (Δ.Α.Κ.)
(οι αθλητές μας θα συμμετέχουν σε διαγωνιστικά παιχνίδια με τους προπονητές τους, θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ Γονέων – Προπονητών Vs Αθλητών – Αθλητριών, οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα. (Την εκδήλωση μας θα τιμήσουν γνωστοί αθλητές και προπονητές του χώρου) ΚΕΦΙ ,ΜΟΥΣΙΚΗ ,ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

2-3/1/2013    SHOOTING CAMP  (Δ.Α.Κ.)
(ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, -ΤΡΙΕΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SHOOT)
ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΠΑΙΚΤΕΣ)

4-5/1/2013   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΧΑΝΘ.

12/1/2013    2 FOR FUN
(ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΕΚΤΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ)”.