Η δράση στα παρκέ δε σταματά ποτέ, όχι μόνο για τους επαγγελματίες παίκτες, αλλά και για τους νεότερους αθλητές που θέλουν να διεκδικήσουν τα δικά τους «όνειρα». Στα παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ του 2000 και του 2002, δίνεται ευκαιρία για ένα τουρνουά σε ένα τοπίο με «άγρια ομορφιά», μόλις σε απόσταση περίπου 1.5 ώρας από την Αθήνα. Το The Ranch Christmas Tournament, φέροντας τη «σφραγίδα» του Νίκου Λινάρδου, διεξάγεται στο Σοφικό Κορινθίας και προσφέρει τη δυνατότητα για ένα επικοδομητικό τριήμερο, μεταξύ 28-30 Δεκεμβρίου, με τέσσερις ομάδες αγοριών και κοριτσιών αντιστοίχως, να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά, το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ THE RANCH ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1.5 ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ NIΚΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ BASKETBALL CAMP.
 
ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ Η ΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΕΝΝΗΘ.2000-2001 Η ΜΕ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΝΗΘΕΝΤΩΝ 2000-2002. Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
 
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ- ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ 7 ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 100 ΕΥΡΩ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ. Ο ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ, 75 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΛΦΟΣ Η ΦΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 65 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ -ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ 180 ΕΥΡΩ ΜΕ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ
 
ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ 3 ΗΜΕΡΟ.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 210-4100121 η122, κα ΑΝΝΥ ΣΚΟΥΡΑ η κα ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΗ, και στο 6937015752 κο ΛΙΝΑΡΔΟ ΝΙΚΟ»