Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς άνοιξε την αυλαία της δεύτερης περιόδου του 5ου Triple Crown Basketball Summer Camp. “Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, στο γήπεδο αυτό καθώς είμαι ο πρώτος που αγωνίστηκε μιας και φοιτούσα στο St. Lawrence College όταν φτιάχτηκε και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Το μόνο που θέλω να σας πω είναι πως χωρίς στόχους, θυσίες και πολλή δουλειά δεν γίνεται να πας πουθενά, είτε αυτό έχει να κάνει με το μπάσκετ είτε με οτιδήποτε άλλο” είπε αρχικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού πριν απαντήσει σε ερωτήσεις των παιδιών.

Για την Εθνική ομάδα ο Γιάνκοβιτς τόνισε: “Στόχος είναι το μετάλλιο, η ομάδα διαθέτει πάρα πολλούς καλούς αθλητές και πιστεύω ότι έχει αρκετές πιθανότητες να το καταφέρει”, ενώ για τους προσωπικούς του στόχους στη νέα του ομάδα είπε: “Ο στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν συντομότερο στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά στους στόχους της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί και τους τρεις στόχους που αγωνίζεται”.

vlado-triple

Σε ερώτηση για το ποιον θεωρεί καλύτερο παίκτη, τον Σπανούλη ή τον Διαμαντίδη, ο Γιάνκοβιτς είπε: “Είναι ξεχωριστοί παίχτες, επειδή ο ένας είναι συμπαίκτης μου θα διάλεγα αυτόν αλλά θεωρώ πως είναι οι δύο κορυφαίοι παίκτες στην Ευρώπη”.

Για την προοπτική του ΝΒΑ: “Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι ο Παναθηναϊκός, μόλις υπέγραψα συμβόλαιο με την ομάδα και δεν σκέφτομαι τίποτα πέρα από αυτό”.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος ο ίδιος ή ο Νίκος Παππάς απάντησε: “Είμαστε συμπαίκτες οπότε δεν με ενδιαφέρει αν είμαι καλύτερος, γνωρίζοντας όμως τι έχει πει ο Νίκος πριν από λίγες μέρες που βρέθηκε και αυτός εδώ του επιστρέφω την ίδια απάντηση. Αν είναι καλύτερος θα γίνω και εγώ καλύτερος”!