Τα σχολεία τελείωσαν και τα παιδιά απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές, χαλαρώνοντας και γεμίζοντας τις… μπαταρίες τους, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. 

Μπορεί πολλά παιδιά να θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους, είναι όμως πολλά και τα παιδιά που θέλουν να αθληθούν και να ασχοληθούν με αυτό που αγαπούν, το μπάσκετ. Η Ακαδημία PBA  διοργανώνει το 1ο PBA Basketball Summer Camp στο κλειστό “Γιώργος Στεφανόπουλος”. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία διαφορετική προπόνηση, με τον Μάικ Καλαβρός, τον κορυφαίο προπονητή στις ατομικές προπονήσεις, να δίνει το παρόν στο 1ο event.

Φυσικά, δίπλα στα παιδιά θα βρίσκονται οι δημιουργοί του φετινού camp, αλλά και της Ακαδημίας, PBA, Αντώνης και Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλητές από το κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Το basketblog.gr θα είναι παρών στο 1ο PBA Basketball Summer Camp και δίνει σε έναν τυχερό μία υποτροφία για να συμμετάσχει στην περίοδο από την 1η έως και τις 5 Ιουλίου. Η υποτροφία απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 16 ετών και οι συμμετοχές στο διαγωνισμό γίνονται μέσω mail στο [email protected], όπου στο mail θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του παιδιού. Οι νικητές θα γίνουν γνωστές λίγες μέρες πριν την έναρξη του camp.