Την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να παίξουν μπάσκετ, να διασκεδάσουν και να δουν από κοντά μεγάλα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος, δίνει για ακόμα μία χρονιά η GBA, διοργανώνοντας τουρνουά “3 on 3” στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ακαδημίας.

“Η Greek Basketball Academy διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τουρνουά μπάσκετ “3 on 3” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με την ευγενική χορηγία της Milko και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η GBA ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να παίξουν μπάσκετ με αστέρια του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές όλων των ηλικιών. Για την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου, στη διάρκεια της οποίας θα αναφερθούν λεπτομέρειες για το τουρνουά αλλά και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες της GBA μέσα στο καλοκαίρι.

Λεπτομέρειες και ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα της GBA (www.gbacademy.gr) και στην σελίδα της στο facebook  (www.facebook.com/GBAcademy.gr). Επίσης δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα εστιατόρια Goody’ s στη Θεσσαλονίκη”.