Για ένατη συνεχόμενη χρονιά το Olympia Basketball Camp έριξε αυλαία σε ένα ακόμα καλοκαίρι που συνδυάστηκε με την εκμάθηση των βασικών της πορτοκαλί μπάλας για δεκάδες νεαρά παιδιά. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που έδωσαν το “παρών” στα training camps γνώρισαν τη φιλοσοφία του Drillz and Skillz αγωνίστηκαν με ένταση και πάθος για την 3on3 league 2013 και πέρασαν ανεπανάληπτες στιγμές ψυχαγωγίας μέσα στο εξαιρετικό τοπίο της Αρχαίας Ολυμπίας και της Adventureland.

Παράλληλα, το μοναδικό Attack and Counter Basketball Clinic, το οποίο για πρώτη φορά εκπονήθηκε στην Ελλάδα έκλεψε την παράσταση με την απόλυτα ποιοτική προπονητική του προσέγγιση και παράλληλα με το Advanced Playmaker Camp δημιούργησαν έναν εκρηκτικό συνδυασμό ανεβάζοντας την ποιότητα της προπόνησης αλλά και της έντασης σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, το Olympia Basketball Camp απέδειξε για ποιους λόγους θεωρείται ένα από τα κορυφαία στη χώρα ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη εν όψει του επόμενου καλοκαιριού.

Στην τελετή λήξης o τεχνικός διευθυντής του OBC, κόουτς Κώστας Μελέτης δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για ολόκληρο το προπονητικό επιτελείο του καμπ η εκπόνηση για πρώτη φορά στην Ελλάδα του Attack and Counter Clinic, ενώ παράλληλα εκθείασε το εξαιρετικό επίπεδο αλλά και την διάθεση των αθλητών και αθλητριών που θυσίασαν μέρες από τις διακοπές τους για να μπορέσουν να διευρύνουν τους ορίζοντες της αθλητικής τους καριέρας.