Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Η Triple Crown Basketball διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά το Triple Crown Basketball Summer Camp με στόχο να διδάξει στους εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες τα μυστικά του αθλήματος χρησιμοποιώντας σύγχρονο πρόγραμμα προπόνησης στο ανώτερο επίπεδο διδασκαλίας προσφέροντας στους νεαρούς αθλητές την απόλυτη μπασκετική εμπειρία!

Μεγάλο στόχος του 4ου Triple Crown Basketball Summer Camp είναι να βελτιωθούν αγωνιστικά οι νεαροί μπασκετμπολίστες με την επίβλεψη και καθοδήγηση των Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά καθώς και διακεκριμένων καλεσμένων από το χώρο του μπάσκετ!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές ηλικίας 4-18 ετών και θα λάβει χώρα στις ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις του St. Lawrence College στο Κορωπί, για τρεις περιόδους (25 Ιουνίου – 30 Ιουνίου & 2 Ιουλίου – 7 Ιουλίου & 9 Ιουλίου – 14 Ιουλίου 2012).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210-6195709 / 210-6180380 και να επισκεφθείτε το www.triplecrown.gr