Ραντεβού με την αγωνιστική βελτίωση θα έχουν για ακόμα ένα καλοκαίρι όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν στο Olympia Basketball Camp, το οποίο είναι έτοιμο να αποτελέσει και πάλι σημείο αναφοράς των μπασκετικών camps. Η αξιοπιστία των προπονητικών προγραμμάτων αναδεικνύεται από την αποκλειστική συνεργασία του O.B.C με το drillz & skillz basketball training, ένα από τα κορυφαία προπονητικά συστήματα εκμάθησης ατομικών  δεξιοτήτων αλλά και εξέλιξης επαγγελματιών αθλητών μπάσκετ (developmental coaching projects) στις ΗΠΑ.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αγόρια και κορίτσια από 7 έως 18 ετών, με προϋπόθεση… την αγάπη για την πορτοκαλί μπάλα.

Το Olympia Basketball Camp πρωτοπόρο στην ανάδειξη της εξειδίκευσης στην προπονητική της καλαθοσφαίρισης έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα προγράμματα υψηλής ποιότητας, πρόκειται για στοχευμένα πλάνα που εκπονούνται στην Σερβία αλλά και στις ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία. Το Advanced Playmaker Camp, προπονητικό πρόγραμμα θέσης, και το Advanced Shooting Camp, εξειδικευμένο 7ήμερο προπονητικό πλάνο τεχνικής, αποτελούν προγράμματα υψηλών προδιαγραφών που μόνο το O.B.C διοργανώνει στην Ελλάδα.

Το O.B.C. και το κατασκηνωτικό κέντρο της ADVENTURELAND, μόλις 10′ από την πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ζήσουν τα παιδιά μια ιδανική εμπειρία τόσο σε προπονητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ψυχαγωγίας.

Πληροφορίες για τις ημερομηνίες των προγραμμάτων μπορείτε να έχετε μέσα από την ιστοσελίδα www.obc.gr ή στα τηλέφωνα 210 – 9913860 / 6972855533.”

Το OLYMPIA ΒASKETBALL CAMP μπορεί να προσφέρει ένα 7ήμερο πρόγραμμα, στο οποίο θα περιλαμβάνετε η διαμονή, η διατροφή καθώς και η συμμετοχή του παιδιού στο προπονητικό πρόγραμμα, αντίστοιχο της ηλικίας του και του επιπέδου του.