Τι καλύτερο από ένα δεκαήμερο γεμάτο μπάσκετ για τους μικρούς φίλους της “πορτοκαλί θεάς” αμέσως μετά το τέλος της σχολικής σεζόν; Για δεύτερη φορά οι ακαδημίες του Ολυμπιακού, θα διοργανώσουν το καλοκαιρινό Camp του συλλόγου για τους μικρούς φίλους της ομάδας μετά την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, από τις 18/6/2012 και μέχρι τις 29/6/2012 σε δύο εβδομαδιαίες περιόδους.

Οσα παιδιά λάβουν μέρος θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στο ΣΕΦ, να συμμετάσχουν σε πολλά παιχνίδια και φθσικά να γνωρίσουν τα αστέρια των “ερυθρολεύκων”. Το πρόγραμμα του 2o Olympiacos Summer Basketball Camp θα ξεκινά στις 8.30 και θα τελειώνει καθημερινά στις 15.00. Ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, βίντεο, ομιλίες από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας καθώς και διαγωνισμοί με πλούσια δώρα και εκπλήξεις θα είναι στο βασικό πρόγραμμα της ημέρας.

Το κόστος συμμετοχής στο Camp είναι μόνο 70 ευρώ για όλη την εβδομάδα και 120 ευρώ για 2 αδέλφια, συμπεριλαμβανομένου και του μεσημεριανού γεύματος-προσφορά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του επίσημου υποστηρικτή της, Pizza Fan.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο 210 4833283. Λόγω του μικρού αριθμού των θέσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.