Ο σύλλογος της Ηλιούπολης ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό με την προσθήκη του πολύπειρου αθλητή Κώστα Δέδε εν όψει της νέας σεζόν, αλλάζοντας μάλιστα και τα δεδομένα της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών.

Ο Δέδες μπορει να κάνει την Ηλιούπολη να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική σεζόν βοηθώντας με κύριο “όπλο” του την εμπειρία, αλλά και το σκοράρισμά του. 

Το βιογραφικό του είναι πολύ πλούσιο, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε ομάδες όπως είναι ο Αθηναϊκός, η Ηλιούπολη, το Παγκράτι, το Παπάγου, ο Απόλλων Αθηνών, η Νέα Κηφισιά, τα Τρίκαλα, η ΕΑΠ Πατρών, ο Χολαργός και ο Ερμής Σχηματαρίου.

Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ερμή Σχηματαρίου δεν κατάφερε να αγωνιστεί πολύ λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που υπέστη. Πλέον είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει με την Ηλιούπολη στα “σαλόνια” της Α’ ΕΣΚΑ.

Δείτε την ανακοίνωση της Ηλιούπολης:

“H ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί ξανά τον Κωστή Δέδε, ο οποίος εντάσσεται στις τάξεις της για την επόμενη σαιζόν με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα 2020-2021 και να εκπληρώσει τους στόχους της. Ο Κωστής αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στον Αθηναικό, την Ηλιούπολη, Παγκράτι, Παπάγου, Απόλλωνα Αθηνών, Νέα Κηφισιά, Τρίκαλα, ΕΑΠ Πατρών, Χολαργό κ.α. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

H ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί ξανά τον Κωστή Δέδε, ο οποίος εντάσσεται στις τάξεις της για την…

Δημοσιεύτηκε από Ilioupolis BC στις Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020