Δυο παίκτες πακέτο από την Ιεράπετρα πήρε ως δανεικούς η Νήαρ Ήστ, με τον Κρητικό σύλλογο να ανακοινώνει την παραχώρηση με υποσχετική των Δημήτρη Μάλλιαρη και Γιάννη Καραλάκη (photo).

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει την παραχώρηση με υποσχετική των αθλητών του , Δημήτρη Μάλλιαρη (1994) και Γιάννη Καραλάκη (1996) στο ιστορικό σωματείο της ΝΗΑΡ ΗΣΤ.
Ο σύλλογος , μετά από αρκετή “έρευνα” στα Αθηναϊκά σωματεία, αποφάσισε να εμπιστευτεί δύο από τα καλύτερα παιδιά του στα χέρια των ανθρώπων της ΝΗΑΡ ΗΣΤ και του κόουτς κου Χατζηελευθερίου. 
Ο Δημήτρης , μετά τους έφηβους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και το πέρασμά του από τον ΠΑΠΑΓΟΥ, τελειώνοντας μόλις και την στρατιωτική του θητεία, επανέρχεται δυναμικά στα παρκέ για να δείξει ξανά τη μεγάλη του μπασκετική προσωπικότητα.
Ο Γιάννης, μετά την πρώτη του χρονιά ως φοιτητής, όπου αγωνίστηκε στους Έφηβους και Νέους του TRIPLE CROWN BASKETBALL ACADEMY, έρχεται να αναδείξει σε ανδρικό επίπεδο πλέον, το μεγάλο του ταλέντο ως χαρισματικός σκόρερ (και όχι μόνο).
Ευχόμαστε στα δύο παιδιά μας μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και στη νέα τους ομάδα κάθε αγωνιστική επιτυχία. Και φυσικά, θα παρακολουθούμε από κοντά κάθε τους βήμα».