Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Γκίκα, η ομάδα του ΠΑΟ Κουκάκι πρόσθεσε και τον Βαγγέλη Μανσαράι στις “επάλξεις” του εν όψει της νέας σεζόν και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ

Ο Μανσαράι αναμένεται να καλύψει σε μεγάλο βαθμό τη ρακέτα για το Κουκάκι με τα αθλητικά προσόντα που διαθέτει, αλλά και τις παραστάσεις που έχει από το παρελθόν του.

Έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως είναι ο Πανιώνιος, ο Αμύντας και η Δάφνη. Στο βιογραφικό του έχει γράψει και άνοδο στην Α2 με τους Νεοσμυρνιώτες, την άνοδο στη Γ’ Εθνική φέτος με τη Δάφνη, αλλά και έχει μετρήσει συμμετοχές στην Α2 με τη φανέλα του Αμύντα.

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΟ Κουκάκι:

“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Μανσαραι στην ομάδα μας!!! Ο Βαγγέλης συμφώνησε να μας ενισχύσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α Εσκα και προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της ιστορικής Δάφνης, όπου κατέκτησε την άνοδο στη Γ Εθνική!! Στο παλμαρε του έχει επίσης άνοδο στην Α2 με τον Πανιώνιο και δύο σεζόν στην Α2 με τον Αμύντα!!!
Βαγγέλη σου ευχόμαστε καλή δύναμη!!!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Μανσαραι στην ομάδα μας!!! Ο Βαγγέλης συμφώνησε να μας ενισχύσει στο επερχόμενο…

Δημοσιεύτηκε από KOYKAKI B.C. στις Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020