Η ανδρική ομάδα του Σπόρτιγκ ενισχύθηκε σημαντικά στην περιφερειακή της γραμμή με την απόκτηση του αθλητή Γιώργου Κυριαζόπουλου εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 

Η ομάδα του coach Γιάννη Ψυχογιόπουλου έχει “χτίσει” ιδανικά το ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην επάνοδο του ιστορικού συλλόγου στα “σαλόνια” της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών και με την προσθήκη του Κυριαζόπουλου στο ρόστερ της δυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Ο Κυριαζόπουλος είναι 29 ετών και διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Άρτεμις Αχαρνών, Α.Ο Πεύκης, Γ.Σ Κηφισιάς και Α.Ο Ζωγράφου.

Δείτε την ανακοίνωση του Σπόρτιγκ:

“Ήρθε στα Πατήσια…
Το Δ.Σ του Α.Ο Σπόρτιγκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Κυριαζοπουλου για την προσεχή σεζόν.Ο εν λόγω αθλητής είναι 29 ετών καλύπτει τις θέσεις 2,3 και την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά αγωνιζόταν στην Άρτεμις Αχαρνών. Επίσης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του για πολλά χρόνια στον Α.Ο Πεύκης και έχει περάσει και από τις ομάδες των Γ.Σ Κηφισιάς και Α.Ο Ζωγράφου.Καλωσοριζουμε τον Γιώργο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

Ήρθε στα Πατήσια… Το Δ.Σ του Α.Ο Σπόρτιγκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου…

Δημοσιεύτηκε από Sporting BC στις Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020