Η Άρτεμις Αχαρνών προχώρησε σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η οποία θα την βρει στα “σαλόνια” της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών. Η μεταγραφή που θα “ταράξει τα νερά” της κατηγορίας είναι αυτή του Τάσου Κωνσταντώνη

Η ομάδα του coach Δεσποτάκη φαίνεται πως έχει “χτίσει” σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν και με την προσθήκη του Κωνσταντώνη αλλάζει τα δεδομένα της. Ο 39χρονος γκαρντ ύψους 1,92 διαθέτει πολλές “εικόνες” από τις εθνικές κατηγορίες της χώρας και αναμένεται να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την Άρτεμις.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Πανιώνιος, Έσπερος, Σπόρτιγκ, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Πανελευσινιακός, Τήρων Αγίων Θεοδώρων, Αγία Παρασκευή, Δάφνη Δαφνίου, Διαγόρας Δρυοπιδέων, Πεύκη και Εύνικος.

Δείτε την ανακοίνωση της Αρτέμιδος Αχαρνών:

“Ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Κωνσταντώνη. Ο έμπειρος αθλητής, έχει ύψος 1,92 και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2. Διακρίνεται για την δημιουργικότητα στο παιχνίδι του αλλά ταυτόχρονα και για την εκτελεστική του ικανότητα.

Έχει πλούσιες εμπειρίες από την πρωταγωνιστική συμμετοχή του στις εθνικές και τοπικές κατηγορίες, πανηγυρίζοντας σημαντικές ανόδους και πρωταθλήματα.
Έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Έσπερο, Σπόρτιγκ, Ιωνικό ΝΦ, Πανελευσινιακό, Δάφνη Δαφνίου, Διαγόρα, Πεύκη και Εύνικο.

Τάσο καλωσόρισες στην ”οικογένειά” μας!”