Για την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και τους στόχους της ομάδας την φετινή χρονιά, μίλησε ο προπονητής του Νικηφόρου, Πέτρος Καρβούνης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ.

Ο ίδιος επεσήμανε πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας του όπως και κάθε “νεοφώτιστης” είναι αρχικά η παραμονή στην Α’ ΕΣΚΑ και στην συνέχεια ότι καλύτερο μπορεί να διεκδικήσει, ενώ σε ότι αφορά την πρόσφατη ήττα από τον Διαγόρα, στάθηκε στα πολλά λάθη που τελικά κόστισαν.

-Μπορούσατε το κάτι παραπάνω στον αγώνα με το Διαγόρα;

«Εξαρτάται πώς θα διαβάσει κανείς το παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και πάλι η διαφορά, ωστόσο, δεν ήταν μεγάλη. Στο δεύτερο ημίχρονο, με κάποια ματς απ, προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον Διαγόρα, που είναι πολύ καλή ομάδα, με παίκτες παραστάσεων, έμπειρους, από μεγαλύτερες κατηγορίες. Πρόκειται για γεμάτη ομάδα. Πληρώσαμε, όμως, τα λάθη του πρώτου μέρους και δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε περισσότερο. Μας κόστισαν οι αδράνειες στην άμυνα, τα λάθη και ο Διαγόρας είχε τη δυνατότητα να βρίσκει συνεχώς τις λύσεις, όταν πλησιάζαμε».

-Ποιος είναι ο στόχος σας φέτος;
«Ως νεοφώτιστη ομάδα, ο στόχος για τον Νικηφόρο δεν θα μπορούσε, δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην Α’ ΕΣΚΑ. Εάν αυτό επιτευχθεί, μέσα από έναν μαραθώνιο σε ένα δύσκολο κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έπειτα κοιτάς τι μπορείς να έχεις. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες με βαριά φανέλα. Με 10-11 νίκες ενδεχομένως να μπορείς να σωθείς, με 13 μπορεί να μπεις και στα μπαράζ. Είναι μικρές οι διαφορές. Εμείς κοιτάμε και σχεδιάζουμε το κάθε παιχνίδι που έχουμε».