Μια συνταγή η οποία είναι άκρως επιτυχημένη δεν δίνατε εύκολα να αλλάξει, και έτσι ο Μάριος Δεσποτάκης, δικαιούται, και θα συνεχίσει την καριέρα του ως head coach της Δάφνης Δαφνίου, την οποία πήρε από την Β’ ΕΣΚΑ, και κατάφερε να ανεβάσει στις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας κερδίσει το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ από τον Μάρτιο, ενώ έφερε και τον τελικό της ΕΣΚΑ όπου ηττήθηκε από τον Αμύντα, ομάδα η οποία κέρδισε την άνοδο της για την Α2 πριν μερικές ημέρες, δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Έτσι, με την διοίκηση να επιθυμεί την παραμονή του, ο Έλληνας τεχνικός βάζει σε εφαρμογή το πλάνο της νέας περιόδου, με τις απαιτήσεις να είναι σαφώς μεγαλύτερες από το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας.

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα μας ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Δάφνης Δαφνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάριο Δεσποτάκη και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Έχοντας πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική, την σεζόν που ολοκληρώθηκε, διοίκηση και προπονητής συνεχίζουν μαζί και στη νέα άκρως απαιτητική και δύσκολη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».