Το “ιστορικό” Αιγάλεω έχει ξεκινήσει την προπάθεια ανασύστασης του, αγωνιζόμενο φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, θέλοντας να επιστρέψει σταδιακά στις παλιές του δόξες.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μιχελιουδάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ, μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη φετινή χρονιά, το πρόσφατο παιχνίδι με την Δάφνη Δαφνίου και το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Το σχόλιό σας για το παιχνίδι με τη Δάφνη Δαφνίου;
«Το συναίσθημά μου είναι πολύ θετικό. Εμείς ξέραμε ότι φέτος έχουμε δύσκολη δουλειά, προσπαθούμε να κάνουμε ανασύσταση του σωματείου, καθώς υπήρχε μεγάλο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Επιλέξαμε μόνοι μας να έχουμε έναν μ.ό. ηλικίας κοντά στα 20 χρόνια. Αυτό είναι πολύ θετικό για το Αιγάλεω, δεν θέλουμε να είμαστε ομάδα της μίας χρονιάς».

-Η συνέχεια για το Αιγάλεω;
«Θέλουμε να χτίσουμε και να δημιουργήσουμε την επόμενη ομάδα του Αιγάλεω. Υπάρχουν και άλλα νεότερα ταλαντούχα παιδιά από πίσω σε μικρότερες ηλικίες. Και τα παιχνίδια που χάνουμε στις λεπτομέρειες είναι εν μέρει λογικό, διότι λείπει ακόμα η απαιτούμενη εμπειρία. Αλλά τα επόμενα χρόνια το Αιγάλεω θα έχει μόνο κερδίσει από αυτή την επιλογή».

-Ποιος είναι ο στόχος για φέτος στην Α’ ΕΣΚΑ;
«Το Αιγάλεω έχει μόνιμο στόχο να προσπαθεί να κερδίζει το κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχει στόχος ούτε να μπει στην πεντάδα ούτε να παλέψει στην ουρά ούτε τίποτα. Μόνο το κάθε παιχνίδι χωριστά. Σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτά τα παιδιά να μάθουν να παίζουν εναντίον οποιασδήποτε ομάδας το ίδιο. Μέχρι στιγμής μπορώ να πω το έχουμε καταφέρει».

-Ο κόσμος σάς δίνει δύναμη;
«Μεγάλη δύναμη μάς δίνει ο κόσμος. Αγαπάει πολύ την ομάδα ο κόσμος της περιοχής, αυτό πάντα συνέβαινε, είναι γνωστό. Ξέρουμε ότι θα είναι κοντά μας, ό,τι και να γίνει, χρειάζονται στήριξη τα παιδιά. Θα έρθουν οι νίκες και εκεί που πρέπει, αρκεί να πιστέψουμε στα παιδιά και να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε, παράγοντες, κόσμος, όλοι».

-Πώς κρίνετε το φετινό πρωτάθλημα;
«Είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Εάν δείτε τη Δάφνη έχει ένα μπάτζετ σχεδόν δεκαπλάσιο από το δικό μας, όπως και η Πεύκη και άλλες ομάδες. Πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Ίσως είναι και πιο ανταγωνιστικό από της Γ’ Εθνικής. Πιστεύω, όσον αφορά εμάς, παρά το ότι βασιζόμαστε κυρίως σε δικά μας παιδιά, 7-8 είναι γηγενή, μπορούμε να τα καταφέρουμε».